InCar Akatemia – InCar

InCar Akatemia

InCar Akatemia on suunnattu koko InCarin henkilökunnalle koulutustaustasta riippumatta. Koulutuksia tullaan järjestämään muun muassa yhdessä oppilaitosten kanssa tutkintoihin tähdäten. Tavoitteena on luoda työntekijöille mahdollisuuksia myös uusiin urapolkuihin. Tulemme myös hyödyntämään oman henkilökuntamme osaamista ja yhteistyökumppaneitamme täsmäkoulutusten sekä kurssimuotoisen opetuksen muodossa.

Koulutusten tarpeet kartoitamme asiakkailta saamiemme palautteiden, oman kartoituksemme sekä henkilökunnan kiinnostuksen ja tarpeiden perusteella. Lisäksi tulemme järjestämään yhteistyökumppaneillemme pieniä esitysmuotoisia koulutuksia osaamisestamme sekä tekemisestämme.

Miksi näin? Huolimatta siitä että osaamisen kehittäminen on ennen kaikkea yrityksen menestyksen etu, jäävät lisäopinnot useimmiten silti työntekijän omille harteille. Työaikataulujen ja ylimääräisten opintojen yhdistäminen voi monelle olla hankalaa. Lisäksi oppilaitosten keskittäessä opetusta tietyille paikkakunnille, jää moni sille tielleen, joka taas jättää monia paikkakuntia vaille autokorjaamoalan osaajia. Haluamme tukea ja kannustaa henkilöstöämme jatkuvaan osaamisen kehittämiseen ja löytämään työssään uusia näkökulmia. Kaikki tämä on ollut pohjana siihen, miksi olemme päätyneet omaan koulutusohjelmaan.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä seikkana, olemme onnekkaina päässeet saattamaan eläkkeelle useita InCarilla vuosia työskennelleitä. Heidän ammattiosaamisensa ja sitoutuneisuutensa yritykseen on ollut meille mittaamattoman arvokasta. Haluamme jatkossakin sitouttaa henkilökuntaamme niin, että olemme yhtä ja pyrimme samaan päämäärään – olemaan Suomen paras vauriokorjaamoketju.