Hyvä tietää: Tuulilasit – InCar

Hyvä tietää: Tuulilasit

  • Hiekoitushiekka on tuulilasin pahin vihollinen. Edellä ajavasta autosta lentänyt pieni kivi on yleisin syy lasin rikkoontumiselle. Jos lasiin jää jälki kivestä, kannattaa toimia nopeasti ja laittaa iskemäkohtaan esimerkiksi kirkas teipin pala estämään lian pääsyä iskemäkohtaan. InCarilta voit noutaa esimerkiksi lompakkoon tai hanskalokeroon lasilaastarin, joka on suunniteltu juuri tällaiseen tilanteeseen. Auto kannattaa siis tuoda meille lasin korjaukseen rivakasti. Korjauksessa iskemäkohta puhdistetaan ja täytetään korkealuokkaisella hartsilla. Näin iskemäkohta saadaan “liimattua” niin että lasin rakenne ei lähde halkeamaan ja johda lasin vaihtoon. Jos sinulla on lasivakuutus, on korjaus ilmainen, me hoidamme tarvittavan paperityön vakuutusyhtiön suuntaan. Korjaus tehdään odottaessa.
  • Jos lasi on hajonnut niin että sitä ei voida korjata, on edessä lasin vaihto. Tuulilasit joutuvat myös mekaaniselle rasitukselle esimerkiksi lasin pyyhkijöiden käytöstä johtuen. Hankautuneen lasin näkyvyys voi olla heikko, vaikka lasi olisi ehjä. Me käytämme vain alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia lasituotteita. Teemme tämän siksi että tuulilasi on erittäin tärkeässä roolissa auton korirakenteessa ja tuotteen on oltava kunnossa, jotta voidaan olla varmoja lasin oikeasta istuvuudesta, optisista ominaisuuksista sekä lasin lisälaitteiden toimivuudesta. Nykyauton lasinvaihto vaatii vahvaa osaamista ja InCarin Sekurit Partner-lasikoulutetut lasiasentajamme osaavat tämän homman. Kannattaa muistaa myös lasinpyyhkimien uusiminen vaihdon yhteydessä. Lasinvaihto onnistuu helpoiten, kun otat yhteyttä InCarin palvelunumeroon 0300 247 247 tai varaamalla ajan verkkopalvelustamme varaa.incar.fi.
  • Nykyaikaisessa lasissa on paljon turvatekniikkaa, joka tarkoittaa sitä, että lasinvaihto alkaa kytkemällä tietokone kiinni autoon. Lasin vaihdon jälkeen turvatekniikalla varustettujen autojen lasi tulee aina kalibroida. Näin varmistutaan siitä, että auton turvajärjestelmät toimivat niin kuin valmistaja on ne suunnitellut toimivan. InCarissa tämä onnistuu kaikille merkeille ja malleille. Otamme tämän asian varsin vakavasti, sillä jos nämä järjestelmät eivät toimi tai toimivat virheellisesti, voi lopputulos liikenteessä olla varsin ikävä. Tästä syystä annamme asiakkaillemme aina kalibrointitodistuksen.

InCar – Suomen vaivattomin vauriokorjaamo