Moottorivaunuista sähköautoihin – suomalaisen autoilun historia

Ensimmäisten autojen kerrotaan saapuneen Suomeen jo 1800-luvun loppupuolella. Nämä
autot olivat tosin vain läpikulkumatkalla: niitä ajoivat varakkaat venäläismatkailijat tai niillä
kuljetettiin tavaraa Ruotsista Venäjälle ja Suomeen. Ensimmäiset havainnot
“moottorivaunuista” herättivät suomalaisissa uteliaisuutta ja mielenkiintoa.

Miten autoilu on Suomessa kehittynyt näiden ensimmäisten, uutiskynnyksiäkin ylittäneiden
havaintojen jälkeen?

Suomen suurin kolarivaurioiden korjaaja InCar Oy ja alan johtavien yrittäjien Awux – verkosto yhdistyvät

InCar Oy ja Awux Autopalvelut Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jolla Awux – vauriokorjaamoyrittäjät siirtyvät InCar – ketjuun muodostaen yhdessä lähes 100 toimipisteen ajoneuvojen vauriokorjaukseen ja maalaukseen erikoistuneen palveluverkoston. Uudistettu kokonaisuus palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita jatkossa 57 paikkakunnalla ja sen liikevaihto on yli 80 miljoonaa euroa.

InCar laajenee Raumalle

Vauriokorjaamoketju InCar Oy on ostanut perinteisen raumalaisen yrityksen, Narvi-Auto Oy:n vauriokorjaus-, maalaus-, ja tuulilasi liiketoiminnot.

Kolme vuosikymmentä sinivalkoista yrittäjyyttä – InCarin tarina

Tänä vuonna 30 vuotta täyttävä InCar Oy on ponnistanut pienestä korjaamosta koko Suomen kattavaksi vauriokorjaamoketjuksi. Yrittäjyys, kotimaisuus ja aito intohimo laadukkaasti korjattuja autoja kohtaan ovat ohjanneet InCarin toimintaa koko historiansa ajan. Myös tulevaisuus näyttää valoisalta ja InCar on valmis tekemään töitä ammattilaistensa ja koko alan kehityksen eteen.

Parhaat joululahjaideat autoilijalle

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, ja lahjojen hankkiminen on taas ajankohtaista. Paras lahja on kestävä ja tarpeellinen ja vastaa lahjansaajan mielenkiinnon kohteita. Välillä on kuitenkin hankala keksiä sopivia lahjaideoita!

Auttaaksemme ja vähentääksemme lahjastressiä kokosimme muutaman autoilijan lahjaidean, jotka varmasti miellyttävät ja tulevat tarpeeseen autoilijalla kuin autoilijalla!