Autokorjaamo InCar Helsinki Herttoniemi (Delta) – Varaa aika!

Autokorjaamo Herttoniemi Delta

Mekaanikonkatu 8, 00880 Helsinki
0300 247 281
herttoniemi.delta@incar.fi
Ma–Pe 07:00–15:00

InCar Helsinki Herttoniemi (Delta)

Autokorjaamo InCar Herttoniemi Delta sijaitsee Herttoniemen Delta Auton tiloissa ja InCarin tiskin löydät sisäänkäynniltä käytävän päästä. Autokorjaamosta löytyvät vauriokorjaus, tuulilasin vaihto, tuulilasin korjaus ja automaalaus. Huomioithan että palvelemme arkisin kello 20 asti tien toisella puolella, Mekaanikonkatu 5:ssä.

Kaikki InCarin kolarikorjaamot ovat vakuutusyhtiöiden valtuuttamia vahinkotarkastuspisteitä. Kolarikorjaamo Herttoniemi (Delta) korjaa kaikki automerkit ja vahinkotarkastukseen pääset aina ilman ajanvarausta.

InCar Helsinki Herttoniemi (Delta)

2.6
js_loader
Hyvä palvelu

Palvelut

Vahinkotarkastus

Auton korjaus alkaa vahinkotarkastuksella. InCar vahinkotarkastukseen voit varata ajan tai ajaa suoraan korjaamolle vakuutusyhtiöstä riippumatta. Auton vahinkotarkastus on sinulle ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. InCar tekee vahinkotarkastuksia kaikille Suomessa toimiville vakuutusyhtiöille.

Lue lisää

Vauriokorjaus

InCar autokorjaamot ovat vakuutusyhtiöiden valtuuttamia kolarikorjaamoja. Voit korjauttaa autosi meillä auton merkistä tai vakuutusyhtiöstä riippumatta. InCarin vauriokorjaamon korimestarit, autokorinkorjaajat sekä automaalarit takaavat juuri sinun autollesi turvallisen ja laadukkaan korjauksen lopputuloksen.

Lue lisää

Tuulilasin vaihto

Mikäli tuulilasissa oleva kiveniskemä on levinnyt halkeamaksi tai lasi on muuten vahingoittunut niin, että se häiritsee näkemistä, tulee tuulilasi vaihtaa uuteen. Tuulilasin vaihtaminen hoituu InCarilla päivässä. Mikäli olet epävarma tuleeko tuulilasi korjata vai vaihtaa, voit käydä näyttämässä sitä lähimmällä InCar-korjaamolla. Arvio lasin kunnosta on veloitukseton.

Lue lisää

Tuulilasin korjaus odottaessa

Kiven tai nastan lentäessä tuulilasiin, saattaa lasiin syntyä niinsanottu häränsilmä. Ensiapuna kiveniskemä tulisi suojata lialta ja kosteudellta. Tuulilasin kiveniskemä kannattaa korjauttaa mahdollisimman pian, jotta vaurio ei pääse leviämään. Kiveniskemän korjaus vie aikaa noin 20-30min. Mikäli vakuutuksesi kattaa tuulilasivauriot, on korjaus sinulle maksuton.

Lue lisää

Korjaamme kaikki merkit

Korjaamoissamme hoidamme kuntoon seuraavat merkit ja monia muita.

Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Range Rover, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Toyota, Volkswagen ja Volvo.

Vakuutusyhtiöiden valtuuttama

Kaikki InCarin pisteet ovat vakuutusyhtiöiden valtuuttamia vahinkotarkastuspisteitä.