InCar – TTS Automaalarin RekryKoulutus

InCar yhteistyössä TTS Työtehoseuran kanssa etsii autoalasta kiinnostuneita tulevia automaalareita RekryKoulutukseen. RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille ja on opiskelijalle maksutonta.

Voimakkaan kasvumme myötä tarvitsemme jatkuvasti uusia ammattilaisia joukkoomme. Automaalarin RekryKoulutuksen kautta haluamme joukkoomme tekijöitä joille juuri me olemme se oikea työpaikka. Kokemus ja harrastuneisuus autoalalta lasketaan eduksi, mutta vaatimus se ei ole. Odotamme hakijalta kiinnostusta autoalaa kohtaan, sekä halua jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen.

Koulutuksen kesto on kuusi kuukautta. Ensimmäiset kolme kuukautta opetuksesta on lähiopetusta TTS Työtehoseuran Rajamäen toimipisteellä Nurmijärvellä. Opetuksen jälkimmäinen puolisko suoritetaan InCarin toimipisteillä korjaamoharjoitteluna. Opetuksen sisältö koostuu muun muassa pohjatöiden tekemisestä, ruiskumaalauksista, pienimuotoisista korjaus ja oikaisutöistä sekä korjaamolaitteiden tuntemuksesta. Koulutuksen päätteeksi päätöskokeen hyväksytysti suorittaneet voivat työllistyä InCarin palvelukseen. InCar tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen työn ohessa InCar Academy -koulutusohjelman myötä.

Haku koulutukseen tapahtuu Rekry-työvoimakoulutuksen kautta ja aloituspaikkoja on 11. Lue koulutuksesta lisää ja hae painikkeesta sivun alalaidassa.

Katso lisää koulutuksesta