InCar – TTS Korikorjaajan RekryKoulutus

InCar yhteistyössä TTS:n kanssa etsii autoalasta kiinnostuneita autokorikorjaajia RekryKoulutukseen. RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille hakijoille.

Korikorjaus on InCarin ydintoimintaa ja tarvitsemme jatkuvasti uusia osaavia ammattilaisia. Haluamme muodostaa erinomaisia työnantaja-työntekijä kombinaatioita ja yhdistävänä tekijänä toimii molempien halu kehittää osaamista jatkuvasti kohti alan huippua. Jos koet tässä kohtaa olevasi vielä samalla puolella, jatka ihmeessä lukemista.

Koulutukseen hakevalle eduksi on esimerkiksi harrastusten kautta hankittu kokemus autoista tai työkoneista. Tätä emme kuitenkaan pidä edellytyksenä, vaan tärkeintä on aito kiinnostus koko alaa kohtaan ja halu työskennellä juuri meidän tiimissämme.

Koulutuksen kesto on yhteensä kuusi kuukautta. Kolme ensimmäistä kuukautta opiskelu tapahtuu TTS Työtehoseuran Rajamäen toimipisteellä lähiopetuksena. Jälkimmäinen kolme kuukautta opiskelu on käytännönläheistä korjaamoharjoittelua InCarin toimipisteillä. Koulutuksen sisältöön kuuluu muun muassa ajoneuvon rakenteeseen perehtyminen, pelti- ja muovikorjaustyöt, sähkötekniikka sekä turvallisuuteen liittyvät osiot.

Koulutuksen päätteeksi järjestetään päätöskoe, jonka hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä InCarin toimipisteille ympäri Suomen. InCar tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen InCar Academy -koulutusohjelman myötä.

Koulutukseen hakeminen tapahtuu Rekry-työvoimakoulutuksen kautta ja aloituspaikkoja on 15. Siirry hakeupalveluun ja lue lisää koulutuksesta sivun alalaidasta.

Katso lisää koulutuksesta