InCar – TTS Työnjohtajan RekryKoulutus

Etsimme yhteistyössä TTS Työtehoseuran kanssa joukkoomme uusia työnjohtajia RekryKoulutukseen. RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille ja on opiskelijalle maksutonta.

Voimakkaan kasvumme myötä tarvitsemme joukkoomme entistä enemmän tekijöitä. Uskomme, että alan parhaaksi toimijaksi päästäksemme kahden asian tulee täsmätä; haluamme meidän olevan henkilöstöllemme juuri se oikea paikka työskennellä ja henkilöstömme olevan meille juuri oikeita tekijöitä. Hakijoidemme toivomme omaavan halun kehittyä alan huippuosaajaksi sekä sopeutuvan juuri meidän työkulttuuriimme.

Koulutukseen hakevalta toivomme erinomaista asiakaspalveluasennetta, kykyä pitää langat käsissä sekä ennen kaikkea kiinnostusta autoalaa kohtaan. Hyvä tausta koulutukselle voi olla esimerkiksi merkonomi ja työn tai harrastusten kautta hankittu ymmärrys ajoneuvoista.

Koulutuksen aikana opiskellaan muun muassa monipuoliset työnjohdon tehtävässä vaaditut järjestelmät, perehdytetään korjaamolaitteiden käyttöön, lainsäädäntöön, työturvallisuuteen, asiakaspalveluun ja moniin muihin asioihin.

Koulutus koostuu kolmen kuukauden lähiopetusjaksosta, joka järjestetään TTS Työtehoseuran Rajamäen toimipisteellä. Lähiopetusjakson päätteeksi siirrytään käytännön töihin InCarin toimipisteelle kolmeksi kuukaudeksi. RekryKoulutuksen päätteeksi järjestetään päätöskoe, jonka hyväksytysti suorittaneet voivat työllistyä InCarin palvelukseen. InCar tarjoaa yrityksessä työskenteleville mahdollisuuksia myös jatko koulutuksiin InCar Academy koulutusohjelman myötä.

Koulutukseen hakeminen tapahtuu Rekry-työvoimakoulutuksen kautta ja aloituspaikkoja on 10. Siirry hakupalveluun ja lue lisää koulutuksesta sivun alalaidasta.

Katso lisää koulutuksesta