InCar – TTS Lasimestarin rekrykoulutus

InCar yhteistyössä TTS:n kanssa etsii autoalasta kiinnostuneita tulevaisuuden lasimestareita RekryKoulutukseen. RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille hakijoille.

Lasipalvelu on InCarin nopeimmin kasvava osa-alue ja RekryKoulutuksella on merkittävä rooli kasvun jatkumossa. Haluamme olla myös alan parhaita ja siihen vaaditaan oikeaa asennetta. Koulutukseen hakiessasi emme odota sinun olevan valmis osaaja. Odotamme sinun haluavan sellaiseksi ja omaavan suuren mielenkiinnon autoalaa kohtaan.

InCarin ja TTS Työtehoseuran RekryKoulutus koostuu 5 viikon teoria- ja lähiopetusjaksosta sekä 8 viikon työssäoppimisjaksosta. Lähiopetusjaksot järjestetään TTS Työtehoseuran Rajamäen toimipisteellä Nurmijärvellä. Koulutuksen sisältö rakentuu muun muassa tuulilasien korjausten, -vaihdon ja kalibrointien sekä pienten vauriokorjaustöiden ja asiakaspalvelun ympärille. Työssäoppimisjaksot sijoittuvat InCarin toimipisteille varsinaisten töiden äärelle.

Hyväksytysti koulutuksen suorittaneilla on mahdollisuus jatkaa työsuhteessa InCarin kanssa esimerkiksi pääkaupunkiseudun, Turun ja Jyväskylän alueen toimipisteillä. InCarin sisäinen koulutusohjelma InCar Academy tarjoaa yrityksessä työskenteleville myös mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen ja uranäkymiin.

Koulutukseen hakevilta odotamme aitoa mielenkiintoa autoalaa kohtaan sekä hyviä kommunikaatiotaitoja. Haku tapahtuu Rekry-työvoimakoulutuksen kautta ja aloituspaikkoja on 10.

Siirry hakupalveluun ja lue lisää hakuprosessista sivun alalaidassa.


Katso lisää koulutuksesta