Liikkuva vahinkotarkastus

Kun InCar perustettiin, näimme tarpeen vauriokorjaamolle, joka korjaa auton ammattitaitoisesti ja samalla minimoi tilanteen aiheuttaman ärsytyksen. InCarin tavoite on toimia niin, ettei autoon kohdistunutta vauriota tarvitsisi murehtia hetkeäkään. Tämä on lupaus, jonka haluamme lunastaa joka kerta ollessamme tekemisissä meille tärkeiden ihmisten – asiakkaidemme – kanssa.

Liikkuvaa vahinkotarkastusta ei ole mahdollista tilata heinäkuun aikana.

Vältä korjaamokäynti ja tilaa vahinkotarkastus kotiisi

InCarin liikkuvan vahinkotarkastuksen voit tilata kotiisi tai työpaikallesi juuri sinulle sopivaan ajankohtaan. Vahinkotarkastus varataan verkossa ja tarkastajan käydessä sovitaan korjauksen ajankohta ja toimipiste.

Liikkuva vahinkotarkastus on käytössä pääkaupunkiseudulla Helsinki-Espoo-Vantaa alueella kaikille yksityis- ja yritysasiakkaille ja koskee pelti- tai lasivaurion kärsineitä henkilö- ja pakettiautoja. Tarvittaessa InCarin liikkuva vahinkotarkastus tekee autollesi myös ensiapukorjauksen, jotta auto voi pysyä liikenteessä korjaukseen saakka.

Liikkuva vahinkotarkastus suorittaa vahinkotarkastukset kaikille Suomessa toimiville vakuutusyhtiöille: Axa, Fennia, Folksam, If, LähiTapiola, Pohjantähti, Pohjola, POP (Suomen vahinkovakuutus) ja Turva.

InCarin palveluauton liikkuvan vahinkotarkastuksen käyttö on sinulle myös täysin veloitukseton!

InCar – Suomen vaivattomin vauriokorjaamo