Sports Car Center (vedos) – InCar

InCar on Sports Car Centerin kumppani autovahingoissa

Vauriokorjaus

Auton korjaus alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksessa auton vauriot selvitetään ja toimitetaan vakuutusyhtiöön korjausluvan saamiseksi. Huolellinen vahinkotarkastus takaa sujuvan korjausprosessin, tarvittavat osat saadaan tilattua valmiiksi ja korjaukselle varataan riittävä aika.

Vahinkotarkastus on maksuton ja voit odottaa paikan päällä tarkastuksen ajan. Tarkastus vie aikaa noin 10-15 minuuttia. Vahinkotarkastuksessa käyminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Vahinkotarkastuksen voi myös tehdä sähköisesti toimittamalla valokuvat toimipisteelle. Yleensä tämä soveltuu erinomaisesti pienten vahinkojen kohdalla. Kuvien lähetys onnistuu puhelimella helposti ja nopeasti InCar-kameralla.

Kaikista vauriokorjausvahingoista tulee olla tehtynä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöille. Myös vahinkoilmoituksen voi tehdä verkossa.

Tuulilasivahingot

Kiven tai nastan lentäessä tuulilasiin, saattaa lasiin syntyä ns. häränsilmä. Tuulilasin kiveniskemä kannattaa korjauttaa mahdollisimman pian syntymisen jälkeen, jotta vaurio ei pääse leviämään ja mahdollisesti halkaise koko tuulilasia.

Tuulilasissa oleva kiveniskemä voidaan yleensä korjata, mikäli se on kooltaan enintään kahden euron kolikon kokoinen. Lisäksi korjauksen onnistumisen edellytys on, että vaurio sijaitsee tuulilasin kirkkaalla alueella.

Mikäli tuulilasiin on syntynyt halkeama tai lasi on muutoin rikkoutunut, tulee tuulilasi vaihtaa uuteen. Tuulilasi on yksi auton kantavista rakenteista, joten ammattilaisen suorittama tuulilasin vaihto on ensiarvoisen tärkeää turvallisuuden kannalta.

Suuri osa kuljettajan tukijärjestelmistä sijaitsee tuulilasissa. Jotta kuljettajan tukijärjestelmät toimisivat oikein ja turvallisesti, InCarilla vaihdetuissa tuulilaseissa tukijärjestelmät kalibroidaan aina autovalmistajan ohjeiden mukaisesti.

Auton palautustarkastus

Leasingsopimuksen päättyessä auto tulee palauttaa palautuspisteeseen.

Palautuspisteenä toimivat:

  • InCar Helsinki Ala-Tikkurila
  • InCar Helsinki Malmi
  • InCar Oulu Rusko

Näihin pisteisiin voit varata heti netissä.

Palautuspisteenä toimii myös A-Katsastus Porvoo. Voit varata sinne ajan InCar Palvelukeskuksen kautta, puh. 0300247247 tai palvelukeskus@incar.fi Autamme mielellämme myös muissa kysymyksissä.

Auton palautuksen muistilista

Tarkistathan, että autoa palauttaessa seuraavat asiat ovat auton mukana tai hoidettu.

2 renkaat
Avaimet ja Webaston kaukosäädin
Hattuhylly
Latauskaapelit (Sähköauto / Hybridiauto)
Mahdollinen lukkopultin avain
Muut auton dokumentit (kuten huoltokirja)
Vaurioilmoitukset olisi tehtynä ennen auton palautusta (jos vaurioita)

InCar – Suomen vaivattomin vauriokorjaamo

Elämänmakuinen tarinamme alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla.

Tänä päivänä InCar on Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa yli 350 työntekijää saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ympäri Suomen. 

Jokaista päätöstämme ohjaa kysymys: Tekeekö tämä ratkaisu asiakkaamme, autoilijan, elämästä helpompaa? Jos vastaus on kyllä, lupaamme toteuttaa sen. Ja pidämme aina lupauksemme.

Etsi lähin InCar-korjaamo

Etsi km sijainnista

Palvelut

Vahinkotarkastus

Auton korjaus alkaa vahinkotarkastuksella. InCar vahinkotarkastukseen voit varata ajan tai ajaa suoraan korjaamolle vakuutusyhtiöstä riippumatta. Auton vahinkotarkastus on sinulle ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. InCar tekee vahinkotarkastuksia kaikille Suomessa toimiville vakuutusyhtiöille.

Lue lisää

Vauriokorjaus

InCar autokorjaamot ovat vakuutusyhtiöiden valtuuttamia kolarikorjaamoja. Voit korjauttaa autosi meillä auton merkistä tai vakuutusyhtiöstä riippumatta. InCarin vauriokorjaamon korimestarit, autokorinkorjaajat sekä automaalarit takaavat juuri sinun autollesi turvallisen ja laadukkaan korjauksen lopputuloksen.

Lue lisää

Tuulilasin vaihto

Mikäli tuulilasissa oleva kiveniskemä on levinnyt halkeamaksi tai lasi on muuten vahingoittunut niin, että se häiritsee näkemistä, tulee tuulilasi vaihtaa uuteen. Tuulilasin vaihtaminen hoituu InCarilla päivässä. Mikäli olet epävarma tuleeko tuulilasi korjata vai vaihtaa, voit käydä näyttämässä sitä lähimmällä InCar-korjaamolla. Arvio lasin kunnosta on veloitukseton.

Lue lisää

Tuulilasin korjaus odottaessa

Kiven tai nastan lentäessä tuulilasiin, saattaa lasiin syntyä niinsanottu häränsilmä. Ensiapuna kiveniskemä tulisi suojata lialta ja kosteudellta. Tuulilasin kiveniskemä kannattaa korjauttaa mahdollisimman pian, jotta vaurio ei pääse leviämään. Kiveniskemän korjaus vie aikaa noin 20-30min. Mikäli vakuutuksesi kattaa tuulilasivauriot, on korjaus sinulle maksuton.

Lue lisää

Korjaamme kaikki merkit

Korjaamoissamme hoidamme kuntoon seuraavat merkit ja monia muita.

Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Range Rover, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Toyota, Volkswagen ja Volvo.

Vakuutusyhtiöiden valtuuttama

Kaikki InCarin pisteet ovat vakuutusyhtiöiden valtuuttamia vahinkotarkastuspisteitä.

Fennia
Fennia
Pohjola
If Vakuutusyhtiö
POP Vakuutus
LähiTapiola
Protector
Pohjantähti
Turva

Vauriokorjaamisen huomista tehdään tänään

Olemme kaikki osa samaa tulevaisuutta. Me InCarilla olemme vauriokorjaamisen tulevaisuuden rakentajia.

Suomen vahvimpana korjaamoketjuna myös me lähdemme nyt haastamaan totuttuja toimintatapoja ja luomaan uusia. Osana yritysvastuullisuusohjelmaamme luomme täysin uudenlaisen Vihreän Korjaamon mallin, johon kutsumme teidät mukaan.

Vihreän Korjaamon malli rakentaa Suomen ensimmäistä aidosti kokonaisvaltaisesti vastuulliseksi mietittyä vauriokorjaamon mallia. Sen sisällä keskitytään luomaan kestävämpiä prosesseja ja infrastruktuuria vauriokorjaamiselle korjausprosesseista jätteenkierrätykseen ja kumppanivalintoihin asti. Vihreä korjaaminen pyrkii nostamaan hyötyosien käyttöastetta sekä korjausastetta merkittävästi totuttua korkeammalle. Mallissa tehostetaan henkilöstön vastuullisuuskoulutusta ja kutsutaan organisaatio sekä asiakkaat mukaan kehitystarinaan.

Seuraa meitä somessa ja tule osaksi tarinaamme, kun rakennamme meidän kaikkien yhteistä tulevaisuutta!