Tiedotteet

Tiedotteet – InCar Oy
 • Autokorjaamoketju InCarin kaupalliseksi johtajaksi Jussi Kattelus
  Julkaistu: 13.2.2018

  InCar Oy on nimittänyt 1.2.2018 alkaen kaupalliseksi johtajakseen ja johtoryhmän jäsenekseen Jussi Katteluksen (KTM). Hän siirtyy tehtävään NF Fleet Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä.

 • InCar vahvistaa palveluverkostoaan Espoossa
  Julkaistu: 6.2.2018

  InCar Oy on ostanut synergioiden hyödyntämiseksi samoissa tiloissa toimivan AutoDent Oy:n vauriokorjaus- ja maalaamoliiketoiminnan Espoon Kivenlahdessa.

 • InCar Lahti palvelee uudessa osoitteessa
  Julkaistu: 29.1.2018

  InCar Lahden vauriokorjaus muuttaa 29.1. alkaen osoitteeseen Laatukatu 16. Toimipisteeltä löytyy nyt vauriokorjaus sekä lähitulevaisuudessa myös huoltopalvelut.

 • InCar – Suomen ainoa valtuutettu Jaguar Land Rover -vauriokorjaamo
  Julkaistu: 30.11.2017

  Perusteellisen auditointi- ja koulutusprosessin tuloksena InCar palvelee Jaguar Land Rover -asiakkaita Suomen ainoana valtuutettuna vauriokorjaamona näille perinteisille laatumerkeille.

 • InCar parantaa palveluidensa saatavuutta Rovaniemellä
  Julkaistu: 28.9.2017

  InCar Oy on ostanut Rovaniemen Autopalvelu Oy:n korjaamoliiketoiminnan 28.9.2017. ”Tämän myötä saamme myös Rovaniemelle oman maalaamoliiketoiminnan. Tavoitteenamme on vielä entisestään parantaa palveluitamme ja lyhentää korjausketjua”, kertoo InCarin operatiivinen johtaja Tommi Vatén.

 • InCarista valtuutettu Jaguar Land Rover -vauriokorjaamo ja kesän aukioloajat
  Julkaistu: 22.6.2017

  Näin juhannuksen alla ja vuoden valoisimman ajan ollessa käsillä haluamme kertoa saamastamme valtuutuksesta toimia virallisena Jaguar Land Rover -vauriokorjaamona, kesän aukioloajoista toimipisteissämme sekä tuulilasien vaihtoon ja korjaukseen liittyvästä Sekurit Partner -laatuohjelmasta. InCar kiit…

 • InCarin toimipisteet avoinna normaalisti Helatorstaina 25.5.2017
  Julkaistu: 22.5.2017

  InCarin kaikki toimipisteet palvelevat normaalein aukioloajoin Helatorstaina 25.5.2017. Tervetuloa!

 • Vappuaattona 30.4. Vantaan Airportin ja Turun Kuormakadun päivystykset suljettu
  Julkaistu: 28.4.2017

  Vappuaattona 30.4. Vantaan Airportin ja Turun Kuormakadun päivystykset ovat suljettu. Puhelinpäivystys palvelee normaalisti.

 • Pääsiäissunnuntaina 16.4. Vantaan Airportin ja Turun Kuormakadun päivystykset suljettu
  Julkaistu: 11.4.2017

  Pääsiäissunnuntaina 16.4. Vantaan Airportin ja Turun Kuormakadun päivystykset ovat suljettu. Puhelinpäivystys palvelee normaalisti.

 • Suomen suurin autovauriokorjaamoketju InCar, Auto Vatén Heinolasta ja A-Katsastus Groupin omistama pääkaupunkiseudulla toimiva Harry Lampinen yhdistyvät
  Julkaistu: 4.4.2017

  InCar Invest Oy, Auto Vatén Oy ja Autopeltikorjaamo Harry Lampinen Oy yhdistyvät muodostaen valtakunnallisesti toimivan autojen vauriokorjaamiseen ja maalaamiseen sekä huoltoihin erikoistuneen 26 toimipisteen InCar –ketjun. InCar –ketjun yhdistetty liikevaihto tulee olemaan lähes 30 miljoonaa euroa…

 • InCar vahvistaa toimintaansa Pirkanmaalla
  Julkaistu: 22.3.2017

  InCarin uusi toimipiste Pirkanmaalla sijaitsee Ylöjärvellä Elovainiontiellä. Ylöjärven toimipisteen myötä InCarin kapasiteetti ja palvelukyky Pirkanmaalla kasvavat merkittävästi. Omien toimipisteiden lisäksi InCarin korjaamoverkosto kattaa valtakunnallisesti 20 Partner-toimipistettä.

 • Autokorjaamo haluaa vähentää korjaamokäyntejä asiakkaan eduksi
  Julkaistu: 9.3.2017

  InCar Autokorjaamokeskus on kehittänyt asiakkaidensa ajankäyttöä helpottaakseen vauriokamera sovelluksen. Korjaamo lähettää yhteyttä ottaneen asiakkaan puhelimeen vauriokamera linkin, joka ohjaa asiakasta ottamaan itse kuvat autosta. Sovellus opastaa asiakasta ottamaan autosta vähintään yhden yleisk…