Tiedotteet

 • Suomen suurin kolarivaurioiden korjaaja InCar Oy ja alan johtavien yrittäjien Awux – verkosto yhdistyvät
  Julkaistu: 6.4.2021

  InCar Oy ja Awux Autopalvelut Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jolla Awux – vauriokorjaamoyrittäjät siirtyvät InCar – ketjuun muodostaen yhdessä lähes 100 toimipisteen ajoneuvojen vauriokorjaukseen ja maalaukseen erikoistuneen palveluverkoston. Uudistettu kokonaisuus palvelee yksityis- ja yritys…

 • InCar laajenee Raumalle
  Julkaistu: 31.3.2021

  Vauriokorjaamoketju InCar Oy on ostanut perinteisen raumalaisen yrityksen, Narvi-Auto Oy:n vauriokorjaus-, maalaus-, ja tuulilasi liiketoiminnot.

 • Hyvä tietää: Tuulilasit
  Julkaistu: 15.3.2021

  Tuulilasivahinkojen kiireisin on käsillä. Keräsimme muutamia ”hyvä tietää”-henkisiä vinkkejä blogiimme.

 • Kolme vuosikymmentä sinivalkoista yrittäjyyttä – InCarin tarina
  Julkaistu: 10.3.2021

  Tänä vuonna 30 vuotta täyttävä InCar Oy on ponnistanut pienestä korjaamosta koko Suomen kattavaksi vauriokorjaamoketjuksi. Yrittäjyys, kotimaisuus ja aito intohimo laadukkaasti korjattuja autoja kohtaan ovat ohjanneet InCarin toimintaa koko historiansa ajan. Myös tulevaisuus näyttää valoisalta ja In…

 • This post is password protected. To view it please enter your password below
 • InCar mukana Euroopanlaajuisessa ajoneuvodiagnostiikan kehityksessä
  Julkaistu: 16.2.2021

  Nykyautojen ollessa tehokkaita tietokoneita on myös vauriokorjaamisesta tullut haastavampaa ja samalla entistäkin mielenkiintoisempaa.

 • Suvia Groupin toimitusjohtajaksi Jens Jensen
  Julkaistu: 10.8.2020

  Suomen johtava ajoneuvojen vahinkotarkastuksen ja vauriokorjauspalvelujen tarjoaja Suvia Group Oy on nimittänyt konsernin toimitusjohtajaksi 1.9.2020 alkaen Jens Jensenin (47). Jens Jensen seuraa tehtävässään Kari Kivikoskea, joka keskittyy johtamaan MB Rahastojen toista sijoituskohdetta A-Katsastus…

 • Uutta korjaamotoimintaa Mikkeliin
  Julkaistu: 4.5.2020

  InCar kasvattaa toimipisteverkostonsa kattavuutta ja palveluidensa saatavuutta Etelä-Savon alueella avaamalla korjaamon Mikkeliin.

 • InCar takaa palveluiden jatkuvuuden poikkeustilanteesta huolimatta
  Julkaistu: 2.4.2020

  InCarin vauriokorjaus- ja lasipalveluliiketoiminta jatkuu ennallaan poikkeustilanteesta huolimatta. Otamme toiminnassamme huomioon tilanteen tuomat haasteet ja olemme mukauttaneet toimintaamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Korjaamotoimintamme jatkuu edelleen turvallisena
  Julkaistu: 16.3.2020

  Koko Suomi ja muu maailma on poikkeuksellisessa tilanteessa, ja kaikilla aloilla joudutaan toimimaan poikkeuksellisin varotoimin, erityisesti henkilökohtaisen kanssakäymisen osalta. InCar on muiden yritysten tapaan pyrkinyt vähentämään koronaviruksen tartuntariskiä sekä ohjeistuksin että etäpalvelui…

 • InCar entistä syvemmälle merkkimaailmaan
  Julkaistu: 21.10.2019

  Autokorjaamokeskus InCar on ostanut Autoliike Lähdemäen vauriokorjaustoiminnan Vaasassa.

 • Uusi autopalvelukeskittymä Turkuun
  Julkaistu: 5.9.2019

  Autokorjaamokeskus InCar ja Suomen Vahinkotarkastus avaavat uuden toimipisteen Turun satama-alueelle loppuvuodesta.

 • InCarin pääomistaja A-Katsastus Group siirtyy takaisin kotimaiseen omistukseen
  Julkaistu: 14.6.2019

  InCar Oy:n omistaja, A-Katsastus Group, palaa kotimaiseen omistukseen. MB Rahastot ostaa konsernin vahinkotarkastus- ja korjaamopalvelut sekä katsastus- ja kuljettajantutkintopalvelut muodostaen näistä kaksi uutta liiketoimintakokonaisuutta. Yhtiön omisti aiemmin eurooppalainen pääomasijoittaja Brid…

 • InCar Oy ja Omnia yhteistyöhön autoalan korikorjauksen opetuksessa
  Julkaistu: 29.5.2019

  Suomen johtaviin autokorjaamokeskuksiin kuuluva InCar Oy ja Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia ovat solmineet yhteistyökumppanuuden, jonka tavoitteena on tukea korinkorjauksen oppimisprosessia ja sitä kautta nopeuttaa opiskelijoiden sijoittumista työelämään.

 • InCar avaa jälleen 6 uutta toimipistettä
  Julkaistu: 22.3.2019

  InCar autokorjaamokeskus avaa kevään aikana 6 uutta toimipistettä viidelle eri paikkakunnalle.

 • InCarin kolme uusinta toimipistettä auki 1.8. alkaen
  Julkaistu: 1.8.2018

  Suomen johtava vauriokorjaamoketju InCar avaa Delta Auton kanssa tehdyn liiketoimintakaupan toisessa vaiheessa kolme uutta toimipistettä 1.8.2018. Avattavien vauriokorjaamojen myötä InCarin maanlaajuisesti kattava verkosto laajenee uutena paikkakuntana Forssaan.

 • InCar ostaa Delta Auton vauriokorjaamoliiketoiminnan
  Julkaistu: 2.7.2018

  InCar Oy ja Delta Auto Oy ovat allekirjoittaneet 29.06.2018 sopimuksen, jolla Delta Auton vauriokorjaamot siirtyvät osaksi valtakunnallista InCar-ketjua. Jatkossa kaikki Delta Auton vauriokorjauspalvelut tapahtuvat InCarin tuottamina ja samalla liiketoimintakaupan yhteydessä 27 Delta Auton vauriokor…

 • Kari Kaaja autokorjaamoketju InCarin aluejohtajaksi
  Julkaistu: 7.6.2018

  Autokorjaamoketju InCarin Pirkanmaan, Hämeen ja Keski-Suomen alueen aluejohtajaksi on nimitetty Kari Kaaja. Hänellä on laaja-alainen kokemus vauriokorjaamoalasta niin koulutuksen, korjaamoiden kuin vakuutusyhtiöiden puolelta.

 • InCar Pirkkala suljettuna kesän
  Julkaistu: 30.5.2018

  InCarin Pirkkalan toimipiste on suljettuna kesä-elokuun ajan. Resurssit on kesän ajan keskitetty Ylöjärven ja Tampereen toimipisteille, jotka palvelevat normaalien aukioloaikojen mukaisesti läpi kesän.

 • InCar vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana vauriokorjaamoketjuna
  Julkaistu: 2.5.2018

  Vahvassa kasvussa oleva InCar-autokorjaamokeskus laajentaa toimintaansa uusien pisteiden myötä. InCar avaa kolme uutta, oman ilmeensä näköistä toimipistettä kevään ja kesän aikana.

 • Autokorjaamoketju InCarin kaupalliseksi johtajaksi Jussi Kattelus
  Julkaistu: 13.2.2018

  InCar Oy on nimittänyt 1.2.2018 alkaen kaupalliseksi johtajakseen ja johtoryhmän jäsenekseen Jussi Katteluksen (KTM). Hän siirtyy tehtävään NF Fleet Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä.

 • InCar vahvistaa palveluverkostoaan Espoossa
  Julkaistu: 6.2.2018

  InCar Oy on ostanut synergioiden hyödyntämiseksi samoissa tiloissa toimivan AutoDent Oy:n vauriokorjaus- ja maalaamoliiketoiminnan Espoon Kivenlahdessa.

 • InCar Lahti palvelee uudessa osoitteessa
  Julkaistu: 29.1.2018

  InCar Lahden vauriokorjaus muuttaa 29.1. alkaen osoitteeseen Laatukatu 16. Toimipisteeltä löytyy nyt vauriokorjaus sekä lähitulevaisuudessa myös huoltopalvelut.

 • InCar – Suomen ainoa valtuutettu Jaguar Land Rover -vauriokorjaamo
  Julkaistu: 30.11.2017

  Perusteellisen auditointi- ja koulutusprosessin tuloksena InCar palvelee Jaguar Land Rover -asiakkaita Suomen ainoana valtuutettuna vauriokorjaamona näille perinteisille laatumerkeille.

 • InCar parantaa palveluidensa saatavuutta Rovaniemellä
  Julkaistu: 28.9.2017

  InCar Oy on ostanut Rovaniemen Autopalvelu Oy:n korjaamoliiketoiminnan 28.9.2017. ”Tämän myötä saamme myös Rovaniemelle oman maalaamoliiketoiminnan. Tavoitteenamme on vielä entisestään parantaa palveluitamme ja lyhentää korjausketjua”, kertoo InCarin operatiivinen johtaja Tommi Vatén.

 • InCarista valtuutettu Jaguar Land Rover -vauriokorjaamo ja kesän aukioloajat
  Julkaistu: 22.6.2017

  Näin juhannuksen alla ja vuoden valoisimman ajan ollessa käsillä haluamme kertoa saamastamme valtuutuksesta toimia virallisena Jaguar Land Rover -vauriokorjaamona, kesän aukioloajoista toimipisteissämme sekä tuulilasien vaihtoon ja korjaukseen liittyvästä Sekurit Partner -laatuohjelmasta. InCar kiit…

 • InCarin toimipisteet avoinna normaalisti Helatorstaina 25.5.2017
  Julkaistu: 22.5.2017

  InCarin kaikki toimipisteet palvelevat normaalein aukioloajoin Helatorstaina 25.5.2017. Tervetuloa!

 • Vappuaattona 30.4. Vantaan Airportin ja Turun Kuormakadun päivystykset suljettu
  Julkaistu: 28.4.2017

  Vappuaattona 30.4. Vantaan Airportin ja Turun Kuormakadun päivystykset ovat suljettu. Puhelinpäivystys palvelee normaalisti.

 • Pääsiäissunnuntaina 16.4. Vantaan Airportin ja Turun Kuormakadun päivystykset suljettu
  Julkaistu: 11.4.2017

  Pääsiäissunnuntaina 16.4. Vantaan Airportin ja Turun Kuormakadun päivystykset ovat suljettu. Puhelinpäivystys palvelee normaalisti.

 • Suomen suurin autovauriokorjaamoketju InCar, Auto Vatén Heinolasta ja A-Katsastus Groupin omistama pääkaupunkiseudulla toimiva Harry Lampinen yhdistyvät
  Julkaistu: 4.4.2017

  InCar Invest Oy, Auto Vatén Oy ja Autopeltikorjaamo Harry Lampinen Oy yhdistyvät muodostaen valtakunnallisesti toimivan autojen vauriokorjaamiseen ja maalaamiseen sekä huoltoihin erikoistuneen 26 toimipisteen InCar –ketjun. InCar –ketjun yhdistetty liikevaihto tulee olemaan lähes 30 miljoonaa euroa…

 • InCar vahvistaa toimintaansa Pirkanmaalla
  Julkaistu: 22.3.2017

  InCarin uusi toimipiste Pirkanmaalla sijaitsee Ylöjärvellä Elovainiontiellä. Ylöjärven toimipisteen myötä InCarin kapasiteetti ja palvelukyky Pirkanmaalla kasvavat merkittävästi. Omien toimipisteiden lisäksi InCarin korjaamoverkosto kattaa valtakunnallisesti 20 Partner-toimipistettä.

 • Autokorjaamo haluaa vähentää korjaamokäyntejä asiakkaan eduksi
  Julkaistu: 9.3.2017

  InCar Autokorjaamokeskus on kehittänyt asiakkaidensa ajankäyttöä helpottaakseen vauriokamera sovelluksen. Korjaamo lähettää yhteyttä ottaneen asiakkaan puhelimeen vauriokamera linkin, joka ohjaa asiakasta ottamaan itse kuvat autosta. Sovellus opastaa asiakasta ottamaan autosta vähintään yhden yleisk…