Asiakaskokemuspäällikkö

Suvia Group on ajoneuvojen vahinkotarkastuksen ja vauriokorjauksen ainutlaatuinen yhdistelmä sekä Suomen johtava vahingonhoidon asiantuntija. Kolarin, tuulilasivahingon, peltivahingon tai muun liikennevahingon sattuessa tarjoamme kaiken tarpeellisen: huolehdimme vahingon haltuunotosta, vahinkotarkastuksesta ja korvauksen sopimisesta sekä vaurioituneen ajoneuvon korjauksesta. Työllistämme yli 40 toimipisteessä ja 24 paikkakunnalla Suomessa lähes 500 autoalan asiantuntijaa.

Haluaisitko sinä kirjoittaa kasvutarinaamme oman puumerkkisi? Etsimme nyt joukkueeseemme motivoitunutta ja uudistusmielistä asiakaskokemuspäällikköä.

Meistä

Ympärilläsi Helsingin Pitäjämäessä on osaava ja lämminhenkinen työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtäviisi. Tulevaisuuteen katsovana ketjuna mahdollistamme myös monipuolisia urapolkuja osana Suvia-konsernia sekä kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen.

Tehtävästä

Vastaat meillä asiakaskokemuksen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä läpi koko konsernin liiketoimintojen sisältäen ketjutasoisten toimintamallien luomisen ja kehittämisen sekä tasalaatuisen asiakaskokemuksen jalkautuksesta verkostossa. Työtä tehdään aktiivisesti kentälle jalkautuen koko valtakunnan laajuudelta, joten työ vaatii matkustusvalmiutta. Työssä onnistumista tukee myös laaja-alainen kokemus palvelumuotoilusta ja (digitaalisten) asiakaspolkujen kehitystyöstä.

Sinusta

Olet positiivinen ja eteenpäin suuntautuva käytännöntekijä, jolle strateginen ajattelu ei ole uutta. Sinulla on jo vahvoja näyttöjä asiakaskokemuksen ketjumaisesta kehitystyöstä ja kokemusta asiakasymmärryksen keräämisestä ja hyödyntämisestä toiminnan kehittämisessä. Osaat ajatella järjestelmällisesti, luoda uusia prosesseja vanhojen rinnalle syvällä perinteikkään alan ytimessä ja haluat työsi kautta luoda aitoa osallisuutta kaikille sidosryhmillemme sisäisistä ulkoisiin. Kykenet omalla osaamisellasi ja persoonallasi saamaan porukat mukaan, innostamaan ja johtamaan läpi vaativiakin muutostilanteita sekä tarkastelemaan kokonaisvaltaisesti toimintaa asiakkaan perspektiivistä.

Kolahtiko?

Lähetä meille hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen otsikolla ASIAKASKOKEMUSPÄÄLLIKKÖ osoitteeseen: pasi.tolvanen@incar.fi

Toimi pian, sillä täytämme tehtävän heti sen oikean löydyttyä – lähetä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 31.10.2022.

Tutustu tuleviin työkavereihisi: www.suviagroup.com/arvokasta

Työpaikan tiedot

Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työn kesto vakituinen työsuhde
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite Valimotie 9, Helsinki, Suomi
Tiedustelut Pasi Tolvanen, pasi.tolvanen@incar.fi
Haku päättyy 31.10.2022 23:00
Ilmoitus julkaistu 6.10.2022

Jätä hakemus: Asiakaskokemuspäällikkö

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.