Autokorikorjaaja, Forssa

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa yli 350 työntekijää saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä iskeä kasvutarinaamme oman kädenjälkesi? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme ammattiylpeää autokorinkorjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Forssan toimipisteeseemme.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään omia kädentaitojasi toimialan uusimpien menetelmien ja monipuolisten töiden parissa. Koska haluamme olla toimialamme kehityksen kärjessä, huolehdimme myös siitä, että osaamisesi kulkee askeleen aikaansa edellä. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen, laadukkaat työvälineet ja korkealaatuisen työterveyshuollon.

Sinusta

Toivoisimme, että jakaisit kanssamme kirkkaan joukkuepelisilmän ja asiakaskeskeisen asenteen. Olet jo päässyt kartuttamaan osaamistasi vastaavissa työtehtävissä, mutta haluat edelleen oppia uutta. Ennen kaikkea työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan. Edellytämme, että sinulta löytyy ajokortti. Lisäksi arvostamme Cabas-osaamista sekä kokemusta muovikorjauksesta ja alumiinioikaisusta.

Kolahtiko?

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä avoin hakemus palkkatoiveineen 8.12.2021  mennessä alla olevalla lomakkeella.

Toimi pian, sillä täytämme tehtävät heti oikeiden osaajien löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Petri Isokyykö, p. 044 243 7445

Tutustu myös, mitä Incar-kaverit kertovat omasta työstään meillä osoitteessa: https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

www.incar.fi

 

Työpaikan tiedot

Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työn kestoYli 12 kuukautta
TyöaikaKokoaikatyö
PalkkausSopimuksen mukaan
Työpaikan osoiteHämeentie 35, Forssa, Suomi
TiedustelutPetri Isokyykö, petri.isokyyko@incar.fi
Haku päättyy8.12.2021 23:59
Ilmoitus julkaistu17.11.2021

Jätä hakemus: Autokorikorjaaja, Forssa

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, jpg, jpeg, png, Max. tiedoston koko: 5 MB, Max. tiedostot: 3.
      Voi liittää CV:si tai kuvasi hakemukseesi. Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, jpg, jpeg, png. Max. 3 tiedostoa à 5MB.
    • Kirjoita tähän tekstikenttään työpaikkailmoituksessa mahdollisesti pyydettyjä tietoja tai muita lisätietoja liittyen hakemukseesi.
    • Hidden