Autokorikorjaaja, Kouvola

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa yli 350 työntekijää saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa ja osana Suvia-konsernia. Olemme elävä esimerkki siitä, että työyhteisö, jossa jokainen saa tilaa kehittää itseään, työtään ja yhteistä tekemistä voi saavuttaa yhdessä mitä tahansa!

Haluaisitko sinä kaivertaa kasvutarinaamme oman kädenjälkesi? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme osaavaa korikorjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Kouvolan toimipisteeseemme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään omia kädentaitojasi toimialan uusimpien menetelmien ja monipuolisten työtehtävien parissa. Koska haluamme olla toimialamme kehityksen kärjessä, huolehdimme myös siitä, että osaamisesi kulkee askeleen aikaansa edellä. Lisäksi mukava ja kannustava työporukkamme perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. InCar-akatemiamme mahdollistaa myös ammattitutkintoihin tähtäävien koulutusohjelmien suorittamisen joustavasti oman työn ohessa.

Koska työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on työntekijöillemme tärkeää, kuljemme rinnallasi joustavin työehdoin erilaisissa elämäntilanteissa. Lisäksi rakennamme kasvutarinaamme työntekijöidemme yksilöllisiä urapolkuja mahdollistaen valtakunnallisessa verkostossamme, jossa pääset näköalapaikalle myös koko Suvia-konsernin tarjoamiin työskentelymahdollisuuksiin. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen, laadukkaat työvälineet ja korkealaatuisen työterveyshuollon.

Mitä toivoisimme sinulta?

Toimialan kehityksen edelläkävijänä laadukas asiakaskokemus on kaiken toimintamme perusta. Siksi toivoisimme, että jakaisit kanssamme hyvän joukkuepelisilmän ja asiakaskeskeisen asenteen. Olet jo päässyt kartuttamaan osaamistasi vastaavissa työtehtävissä, mutta haluat edelleen oppia uutta. Ennen kaikkea työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan.

Kolahtiko?

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen pienen esittelyn ja palkkatoiveen kera 5.9.2021 mennessä. Toimi pian, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Tommi Vatén, p. 0400 707 501.

Tutustu myös, mitä Incar-kaverit kertovat omasta työstään meillä osoitteessa:

https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

Työpaikan tiedot

Työ alkaa Mahdollisimman pian
Työn kesto Yli 12 kuukautta
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite Kaupinkatu 1, Kouvola, Suomi
Tiedustelut Tommi Vatén, tommi.vaten@incar.fi
Haku päättyy 5.9.2021 23:59
Ilmoitus julkaistu 20.8.2021

Jätä hakemus: Autokorikorjaaja, Kouvola

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.