Autokorikorjaaja, Lahti ja Kouvola

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa yli 350 työntekijää saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä iskeä kasvutarinaamme oman kädenjälkesi? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme osaavia autokorinkorjaajia vakituisiin työsuhteisiin Lahden ja Kouvolan toimipisteisiimme.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään omia kädentaitojasi toimialan uusimpien menetelmien ja monipuolisten töiden parissa. Koska haluamme olla toimialamme kehityksen kärjessä, huolehdimme myös siitä, että osaamisesi kulkee askeleen aikaansa edellä mm. InCar-akatemia toiminnallamme.

Koska työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on työntekijöillemme tärkeää, kuljemme rinnallasi joustavin työehdoin erilaisissa elämäntilanteissa. Lisäksi rakennamme kasvutarinaamme työntekijöidemme yksilöllisiä urapolkuja mahdollistaen valtakunnallisessa verkostossamme. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen, laadukkaat työvälineet ja korkealaatuisen työterveyshuollon.

Sinusta

Toivoisimme, että jakaisit kanssamme kirkkaan joukkuepelisilmän ja asiakaskeskeisen asenteen. Olet jo päässyt kartuttamaan osaamistasi vastaavissa työtehtävissä, mutta haluat edelleen oppia uutta. Ennen kaikkea työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan. Edellytämme, että sinulta löytyy ajokortti. Toivomme, että sinulla olisi myös Cabas-osaamista sekä kokemusta muovikorjauksesta ja alumiinioikaisuista.

Kolahtiko?

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.10.2021 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Toimi pian, sillä täytämme tehtävät heti oikeiden osaajien löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jari Virtanen, p. 044 737 9195.

Tutustu myös, mitä InCar-kaverit kertovat omasta työstään meillä osoitteessa:

https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

www.incar.fi

 

 

Työpaikan tiedot

Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työn kesto Yli 12 kuukautta
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite Laatukatu 16, Lahti, Suomi
Tiedustelut Jari Virtanen, jari.virtanen@incar.fi
Haku päättyy 31.10.2021 23:59
Ilmoitus julkaistu 23.9.2021

Jätä hakemus: Autokorikorjaaja, Lahti ja Kouvola

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.