Autokorimekaanikko, Heinola

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 24 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä iskeä kasvutarinaamme oma kädenjälkesi? Etsimme nyt joukkueeseemme autokorimekaanikkoa kehittymään vauriokorjaamisen ammattilaiseksi vakituiseen työsuhteeseen Heinolan toimipisteeseemme.

Tehtävästä

Tässä tehtävässä pääset kasvattamaan osaamistasi ja hyödyntämää mahdollisesti olemassa olevaa kokemustasi monipuolisessa vauriokorjauksen pelikentässä. Työskentelemme tiiviinä työyhteisönä toimialan uusimpia työmenetelmiä hyödyntäen, mutta arvostamme korjauskulttuurissamme vahvasti myös perinteistä kädentaitoa ja oikaisutekniikan hallintaa. Työporukassamme työskentelee tällä hetkellä 15 vauriokorjaamisen ammattilaista – olisitko sinä puuttuva palanen tähän joukkoon?

Meistä

Ympärilläsi onkin osaava ja kannustava työporukka, joka perehdyttää sinut tehtävään. Vakavaraisena ja merkittävänä toimialan työnantajana tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset työsuhde-edut mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittyä monipuolisin koulutuksin mm. etädiagnostiikan, sähkö- ja hybridiajoneuvojen sekä oikaisutekniikoiden parissa InCar-Akatemiassamme, jossa on mahdollista suorittaa myös erilaisia ammatti- ja erikoisammattitutkintoja.

Sinusta

Arvostamme aiempaa kokemusta korjaustöiden parissa, mutta tehtävässä menestymisen kannalta aiempi kokemus ei ole välttämätöntä. Tärkeämpää on kiinnostus vauriokorjaamisen alaa kohtaan sekä suuri motivaatio oppia ja kehittyä. Osaamisesi kasvaa työtä tehdessä ja me tuemme ja opetamme sinua matkalla. Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen, yrittäjähenkisyys ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä arvoja. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa.

Kolahtiko?

Lähetä meille avoin hakemus palkkatoiveineen 12.3.2023 mennessä alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa korjaamopäällikkö Antti Hämäläiselle tehtävään liittyen, p. 050-465 1741.

Toimi pian, sillä täytämme tehtävän heti sen oikean löydyttyä!

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme:

www.incar.fi/arvokasta ja https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

Työpaikan tiedot

Työ alkaa Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto Vakituinen työsuhde
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus sopimuksen mukaan kilpailukykyinen palkkaus
Työpaikan osoite InCar Heinola Vuohkallio, Sahaajantie, Heinola, Suomi
Tiedustelut Antti Hämäläinen, antti.hamalainen@incar.fi
Haku päättyy 12.3.2023 23:59
Ilmoitus julkaistu 16.2.2023

Jätä hakemus: Autokorimekaanikko, Heinola

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.