Autokorimekaanikko, Jyväskylä

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 24 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä iskeä kasvutarinaamme oma kädenjälkesi? Etsimme nyt joukkueeseemme osaavaa autokorimekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteeseemme.

Tehtävästä

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisessa vauriokorjauksen pelikentässä. Työskentelemme tiiviinä työyhteisönä toimialan uusimpia työmenetelmiä hyödyntäen, mutta arvostamme korjauskulttuurissamme vahvasti myös perinteistä kädentaitoa ja oikaisutekniikan hallintaa. Työporukassamme työskentelee tällä hetkellä 13 vauriokorjaamisen ammattilaista – olisitko sinä puuttuva palanen tähän joukkoon?

Ympärilläsi on osaava ja kannustava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Vakavaraisena ja merkittävänä toimialan työnantajana tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset työsuhde-edut mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun. Lisäksi ammattitaitosi kulkee kanssamme askeleen aikaansa edellä monipuolisin koulutuksin mm. etädiagnostiikan, sähkö- ja hybridiajoneuvojen sekä oikaisutekniikoiden parissa InCar-Akatemiassamme, jossa on mahdollista suorittaa myös erilaisia ammatti- ja erikoisammattitutkintoja.

Sinusta

Toivomme, että työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito. Sinulla on jo työkokemusta monipuolisten korjaustöiden parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä mm. muovikorjauksessa ja alumiinioikaisussa. Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen, yrittäjähenkisyys ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä arvoja. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa.

Kolahtiko?

Lähetä meille hakemus palkkatoiveineen 28.2.2023 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Voit myös soittaa Valtterille tehtävään liittyen, p. 040-740 6661

Toimi kuitenkin pian, sillä täytämme tehtävän heti oikean osaajan löydyttyä!

Tutustu myös, mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat omasta työstään meillä osoitteessa: www.incar.fi/arvokasta

Työpaikan tiedot

Työ alkaa Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto Vakituinen työsuhde
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus sopimuksen mukaan kilpailukykyinen palkkaus
Työpaikan osoite InCar Jyväskylä, Leipomonkuja, Jyväskylä, Suomi
Tiedustelut Valtteri Korkia-aho, valtteri.korkia-aho@incar.fi
Haku päättyy 28.2.2023 23:59
Ilmoitus julkaistu 30.1.2023

Jätä hakemus: Autokorimekaanikko, Jyväskylä

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.