Autokorimekaanikko, Tampere

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa yli 350 työntekijää saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa. 

Tule iskemään kasvutarinaamme oma kädenjälkesi! Etsimme nyt osaavia autokorimekaanikkoja Tampereelle timanttisen tiimimme vahvistuksesi vakituisiin työsuhteisiin.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään omia kädentaitojasi toimialan uusimpien menetelmien, työkalujen ja monipuolisten töiden parissa. Koska jokaisen meistä elämäntilanne on yksilöllinen, voimme tarjota sinulle joko kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan tai kannustavan suoritepalkkauksen henkilöstöetuineen toiveidesi mukaan.  Se, että sinulla on hyvä olla töissä, osaamisesi kehittyy ajan hermoilla ja että pääset myös turvallisesti töistä kotiin joka päivä, ovat menestyksemme kulmakiviä. Lisäksi ympärilläsi on kannustava ja maanläheinen työporukka, jossa jokainen saa loistaa omien vahvuuksiensa kautta. InCar Akatemia toimintamme mahdollistaa myös monipuolisten ammatillisten opintojen ja tutkintojen suorittamisen joustavasti oman työsi ohessa.

Sinusta

Toivomme, että työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan. Olet jo päässyt kartoittamaan osaamistasi monipuolisten korjaustöiden parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä mm. muovikorjauksessa ja alumiinioikaisussa.  Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen, yrittäjähenkisyys, avoimuus ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä arvoja. Lisäksi edellytämme ajokorttia.

Kolahtiko?

Kerro meille itsestäsi avoimella hakemuksella palkkatoiveineen 10.2.2022 mennessä osoitteeseen joonas.lampinen@incar.fi. Voit myös soittaa Joonakselle, joka kertoo mielellään tehtävästä lisää, p. 044 982 5520.

Tutustu myös, mitä Incar-kaverit kertovat omasta työstään meillä osoitteessa:

https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

www.incar.fi

 

Työpaikan tiedot

Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työn kesto Yli 12 kuukautta
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite Lakalaivankatu 1, Tampere, Suomi
Tiedustelut Joonas Lampinen, joonas.lampinen@incar.fi
Haku päättyy 10.2.2022 23:59
Ilmoitus julkaistu 20.1.2022

Jätä hakemus: Autokorimekaanikko, Tampere

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.