Autokorinkorjaaja, Forssa

Autokorinkorjaaja, Forssa

 

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä iskeä kasvutarinaamme oma kädenjälkesi? Etsimme nyt osaavaa ja kehityshenkistä autokorinkorjaajaa vakituiseen työsuhteeseen toimipisteeseemme Forssaan.

Tehtävästä

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti vauriokorjauksen pelikentässä ja uudistamaan kanssamme koko toimialaa. Työskentelemme tiiviinä työyhteisönä toimialan uusimpia työmenetelmiä hyödyntäen, mutta arvostamme korjauskulttuurissamme vahvasti myös perinteistä kädentaitoa ja oikaisutekniikan hallintaa.

Ympärilläsi on osaava ja kannustava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Vakavaraisena ja merkittävänä toimialan työnantajana tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen ja pidämme huolta InCar-Akatemia toiminnallamme, että ammattitaitosi kulkee askeleen aikaansa edellä monipuolisin koulutuksin mm. etädiagnostiikan, sähkö- ja hybridiajoneuvojen sekä oikaisutekniikoiden parissa.

Sinusta

Toivomme, että työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito. Olet jo päässyt kartoittamaan osaamistasi monipuolisten korjaustöiden parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä mm. muovikorjauksessa ja alumiinioikaisussa. Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen, yrittäjähenkisyys ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä arvoja. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa.

Kolahtiko?

Lähetä meille avoin hakemus palkkatoiveineen 30.8.2022 mennessä osoitteeseen: petri.isokyyko@incar.fi

Tutustu myös, mitä InCar-kaverit kertovat omasta työstään meillä osoitteessa:  https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

Työpaikan tiedot

Työ alkaasopimuksen mukaan
Työn kestovakituinen työsuhde
TyöaikaKokoaikatyö
Palkkaussopimuksen mukaan kilpailukykyinen palkkaus
Työpaikan osoiteHämeentie 35, Forssa, Suomi
TiedustelutTuotantojohtaja, Petri Isokyykö, petri.isokyyko@incar.fi
Haku päättyy30.8.2022 23:59
Ilmoitus julkaistu26.7.2022

Jätä hakemus: Autokorinkorjaaja, Forssa

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, jpg, jpeg, png, Max. tiedoston koko: 5 MB, Max. tiedostot: 3.
      Voi liittää CV:si tai kuvasi hakemukseesi. Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, jpg, jpeg, png. Max. 3 tiedostoa à 5MB.
    • Kirjoita tähän tekstikenttään työpaikkailmoituksessa mahdollisesti pyydettyjä tietoja tai muita lisätietoja liittyen hakemukseesi.
    • Hidden