Autokorinkorjaaja, KERAVA (Uusi korjaamo) – InCar

Autokorinkorjaaja, KERAVA (Uusi korjaamo)

InCar avaa uuden korjaamon Keravalle, missä korkeatasoinen palvelu ja asiakastyytyväisyys ovat aina ensisijaisia. Korjaamo valmistuu kesäksi tarjoten asiakkaille 1300 neliömetrin laajuisessa toimitilassa monipuoliset vauriokorjauspalvelut. Korjaamo sijaitsee erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella Keravantien ja Alikeravantien risteyksen välittömässä läheisyydessä. Uusimmilla korjaamolaitteilla ja moderneilla toimitiloilla varustettu korjaamomme kokoaa yhteen kymmenen alansa huippuammattilaista – mukaan lukien työnjohtajat, peltisepät, maalarit ja lasimestarit. Palveluvalikoimamme kattaa kaiken auton korjaamisesta maalauksiin, diagnostiikkaan, vahinkotarkastuksiin sekä ikkunoiden vaihtoihin ja korjauksiin.

Etsimme ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä autokorinkorjaajia vakituisiin työsuhteisiin täysin uuteen toimipisteeseemme Keravalle. 

Tehtävästä

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisessa vauriokorjauksen pelikentässä. Työskentelemme tiiviinä työyhteisönä toimialan uusimpia työmenetelmiä hyödyntäen, mutta arvostamme korjauskulttuurissamme vahvasti myös perinteistä kädentaitoa ja oikaisutekniikan hallintaa. Keravalla meillä työskentelee tulevaisuudessa 10 vauriokorjaamisen huippu ammattilaista – haluatko sinä olla yksi heistä?

Toivomme, että voisit aloittaa meillä jo touko-kesäkuussa, jolloin pääsemme varustelemaan uutta toimipistettämme. Nyt sinulla onkin mahdollisuus päästä rakentamaan omaa työpistettä ja työympäristöä alusta alkaen. 

Vakavaraisena ja merkittävänä toimialan työnantajana tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset työsuhde-edut mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun. Lisäksi ammattitaitosi kulkee kanssamme askeleen aikaansa edellä monipuolisin koulutuksin mm. etädiagnostiikan, sähkö- ja hybridiajoneuvojen sekä oikaisutekniikoiden parissa. InCar huolehtii työntekijöistään tapaturmavakuuttamalla heidät sekä työpäivän aikana että vapaa-ajalla.

"Meillä on töissä raudanlujat ammattilaiset. Sellainen porukka, joka todella osaa hommansa ja joiden työnjäljestä saa olla ylpeä. Kyllä tänne saa tulla joka aamu hymyssä suin."

Toivomme sinulta

  • työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito 
  • olet jo päässyt kerryttämään osaamistasi monipuolisten ajoneuvojen vauriokorjaustöiden parissa useamman vuoden ajalta 
  • aitoa halua toimia asiakaslupauksemme ”Asiakkaan mielenrauha aina päällimmäisenä mielessä” mukaisesti
  • työssäsi on tärkeää laadukas asiakaspalvelu, yhdessä tekeminen ja tuloksellisuus
  • halua vaikuttaa omalla positiivisella toiminnallasi tiimin mahdollisuuksiin saavuttaa asiakaskokemuksen tavoitteet
  • voimassa olevaa ajokorttia ja suomen kielen taitoa

Kolahtiko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Lähetä meille hakemus palkkatoiveineen viimeistään 31.5.2024 alla olevalla lomakkeella. 

Voit myös soittaa tuotantojohtaja Tino Honkaniemelle (045-274 6422) ja Keravan toimipisteen korjaamovastaavalle Joni Jussilalle (046-8753 286) tehtävään liittyen. 

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme: 

Arvokasta yhteispeliä InCarissa – InCar  ja Työntekijätarinat – InCar

Jätä hakemus: Autokorinkorjaaja, KERAVA (Uusi korjaamo)

Hakuaika alkaa: 17.04.2024 11:00 – Hakuaika päättyy: 31.05.2024 23:59