Autokorinkorjaaja, kesätyö, Jyväskylä

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisö, jossa 370 työntekijäämme loistavat yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä iskeä kasvutarinaamme oman kädenjälkesi? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme motivoitunutta autokorinkorjaajaa kesätöihin Jyväskylän toimipisteeseemme kesäkaudelle 2022.

Tehtävästä

Autokorinkorjaajana rakennat päivittäin turvallista tiellä liikkumista ja mahdollistat asiakkaiden matkojen jatkumisen perille saakka. Pääset näyttämään ja kehittämään kädentaitojasi vaihtelevien ja monipuolisten korjaustöiden parissa toimialan uusimpia menetelmiä ja työkaluja hyödyntäen. Ympärilläsi on kannustava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti työtehtäviin. Vastaatte yhdessä tiiminä päivittäisen tuontamme laadusta, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan.

Sinusta

Toivomme, että työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito. Olet jo päässyt kartoittamaan osaamistasi monipuolisten korjaustöiden parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä mm. muovikorjauksessa ja alumiinioikaisussa. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa ajokorttia.

Kannustava kulttuuri, työntekijöidemme kehittymisen tukeminen ja vaikutusmahdollisuuksien luominen ovat menestyksemme kulmakiviä, joilla haluamme luoda sinulle positiivisen työvireen ja työyhteisön, jossa vahvuutesi pääsevät esille. InCar Akatemia-toimintamme mahdollistaa myös monipuolisten ammatillisten opintojen ja tutkintojen suorittamisen joustavasti oman työsi ohessa, oppisopimusmahdollisuus mukaan lukien. Lisäksi tarjoamme vakavaraisena työnantajana kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen.

Kolahtiko?

Täytä alla oleva lomake tai lähetä meille avoin hakemus palkkatoiveineen 31.3.2022 mennessä osoitteeseen:  valtteri.korkia-aho@incar.fi

Voit myös soittaa Valtterille numeroon: 040 740 6661

Tutustu myös, mitä InCar-kaverit kertovat omasta työstään meillä osoitteessa:

https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

www.incar.fi

 

Työpaikan tiedot

Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työn kesto 3-4 kuukautta
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus
Työpaikan osoite Leipomonkuja 3, Jyväskylä, Suomi
Tiedustelut Valtteri Korkia-aho, valtteri.korkia-aho@incar.fi
Haku päättyy 31.3.2022 23:59
Ilmoitus julkaistu 17.3.2022

Jätä hakemus: Autokorinkorjaaja, kesätyö, Jyväskylä

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.