Autokorinkorjaaja, Kouvola – InCar

Autokorinkorjaaja, Kouvola

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 26 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä iskeä kasvutarinaamme oma kädenjälkesi? Etsimme nyt joukkueeseemme osaavaa ja motivoitunutta autokorinkorjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Kouvolan toimipisteeseemme. 

Tehtävästä

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisessa vauriokorjauksen pelikentässä. Työskentelemme tiiviinä työyhteisönä toimialan uusimpia työmenetelmiä hyödyntäen, mutta arvostamme korjauskulttuurissamme vahvasti myös perinteistä kädentaitoa ja oikaisutekniikan hallintaa. Työporukassamme työskentelee tällä hetkellä 9 vauriokorjaamisen ammattilaista – olisitko sinä puuttuva palanen tähän joukkoon?

Ympärilläsi on osaava ja kannustava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Vakavaraisena ja merkittävänä toimialan työnantajana tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset työsuhde-edut mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun. Lisäksi ammattitaitosi kulkee kanssamme askeleen aikaansa edellä monipuolisin koulutuksin mm. etädiagnostiikan, sähkö- ja hybridiajoneuvojen sekä oikaisutekniikoiden parissa. InCar huolehtii työntekijöistään tapaturmavakuuttamalla heidät sekä työpäivän aikana että vapaa-ajalla.

Sinusta

Toivomme, että työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito. Olet jo päässyt kerryttämään osaamistasi monipuolisten korjaustöiden parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä mm. muovikorjauksessa ja alumiinioikaisussa. Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen, yrittäjähenkisyys, jatkuva oppiminen ja tuloksellisuus, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä arvoja. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa.

Kolahtiko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Lähetä meille hakemus palkkatoiveineen viimeistään 15.12.2023 alla olevalla lomakkeella. 

Voit myös soittaa korjaamopäällikkö Antti Hämäläinen tehtävään liittyen, p. 050-465 1741.

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme: 

www.incar.fi/arvokasta ja https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

"Meillä on töissä raudanlujat ammattilaiset. Sellainen porukka, joka todella osaa hommansa ja joiden työnjäljestä saa olla ylpeä. Kyllä tänne saa tulla joka aamu hymyssä suin."

Jätä hakemus: Autokorinkorjaaja, Kouvola

Hakuaika alkaa: 20.10.2023 09:00 – Hakuaika päättyy: 15.12.2023 23:59