Autokorinkorjaaja, Lohja – InCar

Autokorinkorjaaja, Lohja

Haluaisitko sinä iskeä kasvutarinaamme oman kädenjälkesi? Etsimme ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä autokorinkorjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Lohjan toimipisteeseemme.

Tehtävästä

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisessa vauriokorjauksen pelikentässä. Työskentelemme tiiviinä työyhteisönä toimialan uusimpia työmenetelmiä hyödyntäen, mutta arvostamme korjauskulttuurissamme vahvasti myös perinteistä kädentaitoa ja oikaisutekniikan hallintaa. Lohjalla meillä työskentelee seitsemän vauriokorjaamisen ammattilaista – olisitko sinä puuttuva palanen tähän joukkoon?

Ympärilläsi on osaava ja kannustava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Vakavaraisena ja merkittävänä toimialan työnantajana tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset työsuhde-edut mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun. Lisäksi ammattitaitosi kulkee kanssamme askeleen aikaansa edellä monipuolisin koulutuksin mm. etädiagnostiikan, sähkö- ja hybridiajoneuvojen sekä oikaisutekniikoiden parissa. InCar huolehtii työntekijöistään tapaturmavakuuttamalla heidät sekä työpäivän aikana että vapaa-ajalla.

"Meillä on töissä raudanlujat ammattilaiset. Sellainen porukka, joka todella osaa hommansa ja joiden työnjäljestä saa olla ylpeä. Kyllä tänne saa tulla joka aamu hymyssä suin."

Toivomme sinulta

  • työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito
  • olet jo päässyt kerryttämään osaamistasi monipuolisten korjaustöiden parissa
  • työssäsi on tärkeää laadukas asiakaspalvelu, yhdessä tekeminen ja tuloksellisuus
  • halua vaikuttaa omalla positiivisella toiminnallasi tiimin mahdollisuuksiin saavuttaa asiakaskokemuksen tavoitteet
  • voimassa olevaa ajokorttia ja suomen kielen taitoa

Kolahtiko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Lähetä meille hakemus palkkatoiveineen viimeistään 25.4.2024 alla olevalla lomakkeella. 

Voit myös soittaa kehitysjohtaja Petri Isokyykölle tehtävään liittyen, p. 044-243 7445.

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme: 

Arvokasta yhteispeliä InCarissa – InCar  ja Työntekijätarinat – InCar 

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 26 paikkakunnalla Suomessa. Ketjumme kasvaa vuonna 2024 edelleen ja kesän aikana avaamme uudet vauriokorjaamot mm. Keravalle ja Turkuun! 

Jätä hakemus: Autokorinkorjaaja, Lohja

Hakuaika alkaa: 26.03.2024 13:00 – Hakuaika päättyy: 25.04.2024 23:59