Autokorinkorjaaja, Tornio

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä iskeä kasvutarinaamme oma kädenjälkesi? Toimintamme laajentuessa etsimme nyt osaavaa autokorinkorjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Tornioon, kumppanikorjaamollemme, Polar-Automaalaus Oy:lle.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset toteuttamaan kädentaitojasi toimialan uusimpien menetelmien ja monipuolisten töiden parissa. Ympärilläsi on osaava ja mukava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtäviisi. Osaamisesi kulkee kanssamme askeleen aikaansa edellä InCar Akatemiamme monipuolisin ja laadukkain valmennuksin. Tarjoamme myös mahdollisuuden tutkintoon tähtääviin koulutusohjelmiin joustavasti oman työn ohessa. Lisäksi mahdollistamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja laadukkaan työterveyshuollon.

Sinusta

Arvostamme korjauskulttuurissamme perinteistä kädentaitoa ja oikaisutekniikan hallintaa. Toivomme, että myös sinun työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan. Olet jo päässyt kerryttämään osaamistasi erilaisten korjaustöiden parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä mm. muovikorjauksessa ja alumiinioikaisussa. Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen, yrittäjähenkisyys ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä arvoja. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa.

Kolahtiko?

Lähetä meille avoin hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen: info@polarautomaalaus.fi  Lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Toppala,  p. 0414381444. Toimi kuitenkin ripeästi, sillä täytämme tehtävän heti sen oikean löydyttyä!

www.incar.fi

Työpaikan tiedot

Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työn kesto vakituinen työsuhde
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite Levysepänkatu 2, Tornio, Suomi
Tiedustelut Hannu Toppala, info@polarautomaalaus.fi
Haku päättyy 6.11.2022 23:00
Ilmoitus julkaistu 18.10.2022

Jätä hakemus: Autokorinkorjaaja, Tornio

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.