Autokorinkorjaajia, Airport Vantaa

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 24 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä iskeä kasvutarinaamme oma kädenjälkesi? Etsimme nyt osaavia autokorinkorjaajia vakituiseen työsuhteeseen Airportin toimipisteeseemme Vantaalle, joka on erikoistunut mm. leasing-ajoneuvojen vauriokorjaukseen.

Tehtävästä

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään uusimpien leasing-ajoneuvojen parissa monipuolisessa vauriokorjauksen pelikentässä. Työskentelemme tiiviinä työyhteisönä toimialan uusimpia työmenetelmiä hyödyntäen, mutta arvostamme korjauskulttuurissamme vahvasti myös perinteistä kädentaitoa ja oikaisutekniikan hallintaa.

Ympärilläsi on osaava ja kannustava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Vakavaraisena ja merkittävänä toimialan työnantajana tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset työsuhde-edut mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun. Lisäksi ammattitaitosi kulkee kanssamme askeleen aikaansa edellä monipuolisin koulutuksin mm. etädiagnostiikan, sähkö- ja hybridiajoneuvojen sekä oikaisutekniikoiden parissa InCar-Akatemiassamme, jossa on mahdollista suorittaa myös erilaisia ammatti- ja erikoisammattitutkintoja.

Sinusta

Toivomme, että työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito. Olet jo päässyt kartoittamaan osaamistasi monipuolisten korjaustöiden parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä mm. muovikorjauksessa ja alumiinioikaisussa. Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen, yrittäjähenkisyys ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä arvoja. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa.

Kolahtiko?

Lähetä meille avoin hakemus palkkatoiveineen 15.11.2022 mennessä osoitteeseen: tino.honkaniemi@incar.fi Voit myös soittaa Tinolle tehtävään liittyen, p. 045 2746 422

Toimi kuitenkin pian, sillä täytämme tehtävät heti osaajien löydyttyä!

Tutustu myös, mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat omasta työstään meillä osoitteessa: www.incar.fi/arvokasta

www.incar.fi

 

Työpaikan tiedot

Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työn kesto vakituinen työsuhde
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite Ohtolankatu 4, Vantaa, Suomi
Tiedustelut Tuotantojohtaja, Tino Honkaniemi, tino.honkaniemi@incar.fi
Haku päättyy 15.11.2022 23:00
Ilmoitus julkaistu 28.10.2022

Jätä hakemus: Autokorinkorjaajia, Airport Vantaa

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.