Autokorimekaanikkoja, koko Suomi

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä iskemä kasvutarinaamme oma kädenjälkesi? Toimintamme kasvaessa etsimme osaavia autokorimekaanikkoja vakituisiin työsuhteisiin koko Suomen kattavaan verkostoomme.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään omia kädentaitojasi toimialan uusimpien menetelmien, työkalujen ja monipuolisten töiden parissa. Koska jokaisen meistä elämäntilanne on yksilöllinen, voimme tarjota sinulle joko kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan tai kannustavan suoritepalkkauksen henkilöstöetuineen toiveidesi mukaan.

Kannustava kulttuuri, työntekijöidemme kehittymisen tukeminen ja vaikutusmahdollisuuksien luominen ovat menestyksemme kulmakiviä, joilla haluamme luoda sinulle positiivisen työvireen ja työyhteisön, jossa vahvuutesi pääsevät esille.  Ympärilläsi on osaava ja lämminhenkinen työporukka, jossa perehdyttää sinut laadukkaasti tehtäviisi. InCar Akatemia -toimintamme mahdollistaa myös monipuolisten ammatillisten opintojen ja tutkintojen suorittamisen joustavasti oman työsi ohessa.

Sinusta

Toivomme, että työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan. Olet jo päässyt kartoittamaan osaamistasi monipuolisten korjaustöiden parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä mm. muovikorjauksessa ja alumiinioikaisussa. Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen, yrittäjähenkisyys, avoimuus ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä arvoja. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen tai englannin kielitaitoa.

Kolahtiko?

Lähetä meille avoin hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen: tuuli.kiiski@suviagroup.com

Kerro meille hakemuksessasi, missä toimipisteissämme haluaisit työskennellä. Toimipisteemme löydät kotisivuiltamme osoitteesta: www.incar.fi

Tutustu myös, mitä InCar-kaverit kertovat omasta työstään meillä osoitteessa:

https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

www.incar.fi

Työpaikan tiedot

Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työn kesto Yli 12 kuukautta
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite
Tiedustelut Tuuli Kiiski, tuuli.kiiski@suviagroup.com
Haku päättyy 31.12.2022 23:59
Ilmoitus julkaistu 26.7.2022

Jätä hakemus: Autokorimekaanikkoja, koko Suomi

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.