Automaalari/ automaalariharjoittelija Rauma

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä maalata kasvutarinaamme oman kädenjälkesi? Etsimme nyt motivoitunutta ja kehityshenkistä automaalaria/ automaalariharjoittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Raumalle.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään omia kädentaitojasi toimialan uusimpien menetelmien, työkalujen ja monipuolisten töiden parissa. Pidämme myös ammattitaitoasi askeleen aikaansa edellä InCar- Akatemia toiminnallamme, jossa voit suorittaa joustavasti oman työn ohessa esim. automaalarin erikoisammattitutkinnon.  Ympärilläsi on osaava ja lämminhenkinen työporukka, jossa perehdyttää sinut laadukkaasti tehtäviisi. Vahvasti tulevaisuuteen katsovana ketjuna tuomme ympärillesi myös mielenkiintoisia työskentelymahdollisuuksia ja urapolkuja valtakunnallisessa verkostossamme, toimialan kilpailukykyisimmän palkkauksen ja henkilöstöedut mm. työsuhdepyöräedun.

Sinusta

Toivomme, että työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan. Ripaus taiteellisuutta yhdistettynä tekniseen tietoon ja osaamiseen ovat vahvimmat aseesi. Haluat oppia hallitsemaan maalauksen pelikenttää monipuolisesti ja olet jo päässyt hiukan toteuttamaan ammattitaitoasi erilaisten materiaalien pintakäsittelyn ja maalaustekniikoiden parissa.

Koska kulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen, yrittäjähenkisyys, avoimuus ja jatkuva oppiminen, toivomme niiden olevan myös sinulle tärkeitä arvoja. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa.

Kolahtiko?

Lähetä meille avoin hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen: petri.isokyyko@incar.fi Voit myös soittaa Petrille tehtävään liittyen, p. 044 243 7445. Toimi pian sillä täytämme tehtävän heti sen oikean löydyttyä!

Tutustu myös, mitä InCar-kaverit kertovat omasta työstään meillä osoitteessa:https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

Työpaikan tiedot

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työn kesto vakituinen työsuhde
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus sopimuksen mukaan kilpailukykyinen palkkaus
Työpaikan osoite
Tiedustelut Petri Iskokyykö, petri.isokyyko@incar.fi
Haku päättyy 31.1.2023 23:00
Ilmoitus julkaistu 22.12.2022

Jätä hakemus: Automaalari/ automaalariharjoittelija Rauma

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, jpg, jpeg, png, Max. tiedoston koko: 5 MB, Max. tiedostot: 3.
      Voi liittää CV:si tai kuvasi hakemukseesi. Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, jpg, jpeg, png. Max. 3 tiedostoa à 5MB.
    • Kirjoita tähän tekstikenttään työpaikkailmoituksessa mahdollisesti pyydettyjä tietoja tai muita lisätietoja liittyen hakemukseesi.
    • Hidden