Automaalari, Hyvinkää – InCar

Automaalari, Hyvinkää

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 26 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä maalata kasvutarinaamme oman kädenjälkesi? Etsimme nyt kokenutta ja motivoitunutta automaalaria vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteeseemme, jossa tällä hetkellä työskentelee 9 vauriokorjaamisen ammattilaista. 

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset näyttämään omia kädentaitojasi toimialan uusimpien menetelmien, työkalujen ja monipuolisten töiden parissa. Hyvinkään toimipisteen uudet toimitilat ovat valoisat ja nykyaikaiset. Ympärilläsi on osaava ja ammattitaitoinen työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti työtehtäviisi. Vahvasti tulevaisuuteen katsovana ketjuna tuomme ympärillesi myös mielenkiintoisia työskentelymahdollisuuksia ja urapolkuja valtakunnallisessa verkostossamme, kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut mm. työsuhdepyöräedun. InCar huolehtii työntekijöistään tapaturmavakuuttamalla heidät sekä työpäivän aikana että vapaa-ajalla.

Sinusta

Hallitset maalauksen pelikenttää monipuolisesti ja olet jo päässyt toteuttamaan ammattitaitoasi useamman vuoden ajan erilaisten materiaalien pintakäsittelyn ja maalaustekniikoiden parissa. Toivomme, että työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan. Ripaus taiteellisuutta yhdistettynä tekniseen tietoon ja osaamiseen sekä asiakaspalveluasenne ovat vahvimmat aseesi.

Koska kulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen, yrittäjähenkisyys, tuloksellisuus ja jatkuva oppiminen, toivomme niiden olevan myös sinulle tärkeitä arvoja. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kolahtiko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Lähetä meille hakemus palkkatoiveineen viimeistään 15.12.2023 alla olevalla lomakkeella.

Voit myös soittaa Hyvinkään korjaamopäällikkö Ari Rädylle tehtävään liittyen, p. 0503314630 .

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme: 

www.incar.fi/arvokasta ja https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

"Meillä on töissä raudanlujat ammattilaiset. Sellainen porukka, joka todella osaa hommansa ja joiden työnjäljestä saa olla ylpeä. Kyllä tänne saa tulla joka aamu hymyssä suin."

Jätä hakemus: Automaalari, Hyvinkää

Hakuaika alkaa: 17.11.2023 14:00 – Hakuaika päättyy: 15.12.2023 23:59