Automaalari, Järvenpää

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa yli 350 työntekijää saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa ja osana Suvia-konsernia. Olemme elävä esimerkki siitä, että työyhteisö, jossa jokainen saa tilaa kehittää itseään, työtään ja yhteistä tekemistä voi saavuttaa yhdessä mitä tahansa!

Haluaisitko sinä maalata kasvutarinaamme oman kädenjälkesi? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme osaavaa automaalaria vakituiseen työsuhteeseen Järvenpään toimipisteeseemme.

Ripaus taiteellisuutta yhdistettynä tekniseen tietoon ja osaamiseen ovat vahvimmat aseesi. Mielenkiintoisessa tehtävässä pääset näyttämään kädentaitojasi toimialan uusimpien menetelmien ja monipuolisten työtehtävien parissa. Hallitset maalauksen pelikenttää monipuolisesti ja olet jo päässyt toteuttamaan ammattitaitoasi erilaisten materiaalien pintakäsittelyn ja maalaustekniikoiden parissa.

Tulevaisuutesi kanssamme näyttää valoisalta ja saat aidosti tilaa toteuttaa itseäsi ammatillisesti. Koska haluamme olla toimialamme kehityksen edelläkävijä, huolehdimme siitä, että ammattitaitosi pysyy aikaansa edellä mm. InCar-akatemian tarjoamien opiskelu- ja valmennusmahdollisuuksien myötä. Lisäksi mukava ja kannustava työporukkamme perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään, joiden kanssa töissä on mukavaa myös maanantaisin. Kuljemme rinnallasi joustavin työehdoin ja mahdollistamme mielenkiintoisia urapolkuja valtakunnallisessa verkostossamme sekä koko Suvia-konsernitasolla. Vakavaraisena työnantajana tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen, laadukkaat työvälineet ja korkealaatuisen työterveyshuollon.

Toivoisimme, että jakaisit kanssamme asiakaskeskeisen asenteen ja joukkuepelihengen. Ennen kaikkea työsi jäljestä säteilee viimeistelty kiiltävä pinta ja ammattiylpeys, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan.

Kolahtiko?

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen pienen esittelyn ja palkkatoiveen kera 30.9.2021 mennessä. Toimi pian, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jari Virtanen, p. 044 737 9195.

Tutustu myös, mitä Incar-kaverit kertovat omasta työstään meillä osoitteessa:

https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

www.incar.fi

Työpaikan tiedot

Työ alkaa Mahdollisimman pian
Työn kesto Yli 12 kuukautta
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite Kehittäjänkatu 6, Järvenpää, Suomi
Tiedustelut Jari Virtanen, jari.virtanen@incar.fi
Haku päättyy 22.9.2021 23:59
Ilmoitus julkaistu 9.9.2021

Jätä hakemus: Automaalari, Järvenpää

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.