Automaalari, pääkaupunkiseutu

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa yli 360 työntekijää saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä maalata kasvutarinaamme oman kädenjälkesi? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme osaavia automaalareita vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Klaukkala).

Ripaus taiteellisuutta yhdistettynä tekniseen tietoon ja osaamiseen ovat vahvimmat aseesi. Mielenkiintoisessa tehtävässä pääset näyttämään kädentaitojasi toimialan uusimpien menetelmien ja monipuolisten työtehtävien parissa. Hallitset maalauksen pelikenttää monipuolisesti ja olet jo päässyt toteuttamaan ammattitaitoasi erilaisten materiaalien pintakäsittelyn ja maalaustekniikoiden parissa vähintään viiden vuoden ajan.

Tulevaisuutesi kanssamme näyttää valoisalta ja saat aidosti tilaa toteuttaa itseäsi ammatillisesti. Koska haluamme olla toimialamme kehityksen edelläkävijä, huolehdimme siitä, että ammattitaitosi pysyy aikaansa edellä mm. InCar-akatemian tarjoamien opiskelu- ja valmennusmahdollisuuksien myötä. Lisäksi mukava ja kannustava työporukkamme perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään, joiden kanssa töissä on mukavaa myös maanantaisin. Kuljemme rinnallasi joustavin työehdoin ja mahdollistamme mielenkiintoisia urapolkuja valtakunnallisessa verkostossamme. Vakavaraisena työnantajana tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen, laadukkaat työvälineet ja korkealaatuisen työterveyshuollon.

Toivoisimme, että jakaisit kanssamme asiakaskeskeisen asenteen ja joukkuepelihengen. Ennen kaikkea työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan.

Kolahtiko?

Lähetä meille avoin hakemus palkkatoiveineen 31.12.2021 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Toimi pian, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistä antaa resurssipäällikkö Mika Oinonen, p. 040 7623 651.

Tutustu myös, mitä Incar-kaverit kertovat omasta työstään meillä osoitteessa:

https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

www.incar.fi

Työpaikan tiedot

Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työn kesto Yli 12 kuukautta
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite Ormuspellontie 5, Helsinki, Suomi
Tiedustelut Mika Oinonen, mika.oinonen@incar.fi
Haku päättyy 31.12.2021 23:59
Ilmoitus julkaistu 7.12.2021

Jätä hakemus: Automaalari, pääkaupunkiseutu

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.