Autonpesijä, Helsinki

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa yli 350 työntekijää saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa ja osana Suvia-konsernia. Olemme elävä esimerkki siitä, että työyhteisö, jossa jokainen saa tilaa kehittää itseään, työtään ja yhteistä tekemistä voi saavuttaa yhdessä mitä tahansa!

Etsimme nyt InCarin Helsingin Malmin ja Pasilan toimipisteisiin kahta autonpesijää määräaikaisiin työsuhteisiin.

Työtehtäviisi kuuluu autojen peseminen, jonka lisäksi tehtävä sisältää jonkin verran autojen siirtelyä ja muita vauriokorjaamon avustavia tehtäviä.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta autojen pesemisestä ja edellytämme että sinulla on voimassa oleva B-luokan ajokortti sekä hyvä tai kohtalainen suomen kielen taito. Myös autoalan harrastuneisuudesta on etua.

Toivoisimme, että jakaisit kanssamme asiakaskeskeisen asenteen ja joukkuepelihengen. Ennen kaikkea työsi jäljestä säteilee viimeistelty kiiltävä pinta ja ammattiylpeys, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan.

Kolahtiko?

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen pienen esittelyn kera mahdollisimman pian, kuitenkin 5.9.2021 mennessä. Kerrothan samalla, oletko kiinnostunut työskentelemään Malmilla vai Pasilassa. Toimi pian, sillä täytämme tehtävät heti oikeiden henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Mika Oinonen, p. 040 7623 651.

Tutustu myös, mitä Incar-kaverit kertovat omasta työstään meillä osoitteessa:

https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

Työpaikan tiedot

Työ alkaa Mahdollisimman pian
Työn kesto 2-3 viikkoa
Työaika Määräaikainen työ
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite Ormuspellontie 5, Helsinki, Suomi
Tiedustelut Mika Oinonen, mika.oinonen@incar.fi
Haku päättyy 5.9.2021 23:59
Ilmoitus julkaistu 31.8.2021

Jätä hakemus: Autonpesijä, Helsinki

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.