Avainasiakaspäällikkö, Helsinki

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme Suomen suurin vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa 350 työntekijäämme saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa. Luomme vastuullisesti entistä parempia käytäntöjä ja uudistamme yhdessä asiakkaidemme kanssa koko toimialaa.

Etsimme nyt valtakunnalliseen myyntitiimiimme kehityshenkistä ja valovoimaista avainasiakaspäällikköä, jolla on jo vahvoja näyttöjä menestyvien myyntitiimien valmentamisesta ja tuloksekkaasta B2B-myynnistä.

 

Tehtävästä ja tavoitteista

 Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja vaikuttavan tehtävän, jossa pääset toteuttamaan monipuolisesti osaamistasi ja visiotasi positiivisesti eteenpäin katsovassa ja yrittäjähenkisessä organisaatiossa. Tavoitteenasi on kasvattaa laajalla kaistalla valtakunnallista B2B-myyntiämme yhdessä myyntitiimisi kanssa ja kehittää olemassa olevaa avainasiakassalkkuasi, joka muodostuu mm. suuryrityksistä ja vakuutusyhtiöistä. Toimit tiiviisti sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme, mm. korjaamoidemme ja vakuutusyhtiöiden kanssa, ja kykenet hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi palvelumuotoilumme kehittämisessä. Tuloksekkaan B2B myynnin eri taajuudet ovat sinulle tuttuja, joita valmennat kannustavalla otteella valtakunnalliselle myyntitiimillesi. Raportoit tehtävässä kaupalliselle johtajallemme.

 

Vahvuuksistasi

Luontaisesta työskentelytavastasi säteilee asiakaskeskeisyys, tuloshakuisuus ja kehityshenkisyys, jolla osaltasi kirität yrityksemme vahvaa kasvua. Ratkaisumyynnin ammattilaisena kykenet tunnistamaan ja luomaan asiakkaidemme tarpeita tukevia palveluratkaisuja ja vahvistamaan heidän kilpailukykyään uusasiakashankintaa unohtamatta. Esimiehenä olet innostava, kannustava ja tunnet aitoa paloa valmentaa tiimiäsi modernein myyntitekniikoin ja työkaluin. Onnistumista tehtävässä tukee toimialatuntemus, aiempi kokemus vakuutusyhtiöyhteistyöstä sekä tehtävää tukeva koulutustausta. Lisäksi elämäntilanteesi mahdollistaa matkustusvalmiuden kotimaassa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laadukkaan palvelukonseptin vahvasti kehittyvässä markkinassa sekä toimialan rautaisimmat osaajat tiimisi menestystarinan rakennusaineiksi. Ympärilläsi on osaava ja tulevaisuuteen katsova työyhteisö, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Vakavaraisena ja valtakunnallisena työnantajana mahdollistamme myös joustavat työehdot, kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen ja mielenkiintoisia ura- ja koulutusmahdollisuuksia osana Suvia-konsernia.

 

Kolahtiko? Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi hakemuksella palkkatoiveen ja CV:n kera alla olevan lomakkeen kautta.

Hakuaika tehtävään päättyy 22.12.2021. Toivomme kuulevamme sinusta pian, sillä täytämme tehtävän heti sen oikean löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja, Pasi Tolvanen, pasi.tolvanen@incar.fi, p. 045 6322 016

www.incar.fi

www.suviagroup.com

Työpaikan tiedot

Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työn kesto Yli 12 kuukautta
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite Valimotie 9-11, Helsinki, Suomi
Tiedustelut Pasi Tolvanen, pasi.tolvanen@incar.fi
Haku päättyy 22.12.2021 23:59
Ilmoitus julkaistu 26.11.2021

Jätä hakemus: Avainasiakaspäällikkö, Helsinki

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.