Hinausautonkuljettaja, pääkaupunkiseutu

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 24 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä iskeä kasvutarinaamme oman kädenjälkesi? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme vakituiseen ja kokoaikaiseen tehtävään hinausautonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle. 

Tehtävästä

Tehtävä on monipuolinen sisältäen pääasiassa hinaustehtäviä sekä niiden organisointia ja suunnittelua. Hinausautonkuljettaja vastaa vaurioitujen ajoneuvojen siirroista eri pääkaupunkiseudun toimispisteiden välillä nykyaikaisella hinauskalustolla. Työporukassamme työskentelee tällä hetkellä kolme kuljettajaa – olisitko sinä puuttuva palanen tähän joukkoon?

Koska työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on työntekijöillemme tärkeää, kuljemme rinnallasi joustavin työehdoin erilaisissa elämäntilanteissa. Lisäksi rakennamme kasvutarinaamme työntekijöidemme yksilöllisiä urapolkuja mahdollistaen valtakunnallisessa verkostossamme. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen sekä monipuoliset työsuhde-edut mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun. Meillä on käytössä laadukkaat työvälineet sekä kattava työterveyshuolto. 

Sinusta

Toivoisimme, että jakaisit kanssamme kirkkaan joukkuepelisilmän ja asiakaskeskeisen asenteen. Olet ehkä jo päässyt kartuttamaan osaamistasi vastaavissa työtehtävissä, tai olet vasta aloittelemassa uraasi. Edellytämme, että sinulta löytyy ajokortti sekä voimassa oleva ammattipätevyys. Käytät mielelläsi erilaisia järjestelmiä ja olet valmis työskentelemään joustavasti vaihtelevina työaikoina. Työaikasi sijoittuu arkisin 7 – 20 välille. 

Kolahtiko?

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä hakemuksesi 4.2.2023 mennessä.

Toimithan kuitenkin pian, sillä täytämme tehtävän heti oikean osaajan löydyttyä! Voit kysyä Jerryltä lisätietoja tehtävästä keskiviikkoisin klo 13 – 14 välillä. Jerryn tavoitat numerosta 0400 479 079.  

Tutustu myös, mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat omasta työstään meillä osoitteessa: www.incar.fi/arvokasta

Työpaikan tiedot

Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työn kesto vakituinen työsuhde
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus sopimuksen mukaan kilpailukykyinen palkkaus
Työpaikan osoite Helsinki, Suomi
Tiedustelut jerry.linjamaki@incar.fi, jerry.linjamaki@incar.fi
Haku päättyy 4.2.2023 23:59
Ilmoitus julkaistu 24.1.2023

Jätä hakemus: Hinausautonkuljettaja, pääkaupunkiseutu

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, jpg, jpeg, png, Max. tiedoston koko: 5 MB, Max. tiedostot: 3.
      Voi liittää CV:si tai kuvasi hakemukseesi. Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, jpg, jpeg, png. Max. 3 tiedostoa à 5MB.
    • Kirjoita tähän tekstikenttään työpaikkailmoituksessa mahdollisesti pyydettyjä tietoja tai muita lisätietoja liittyen hakemukseesi.
    • Hidden