Hinausautonkuljettaja, Päijät-Häme

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa yli 350 työntekijää saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä iskeä kasvutarinaamme oman kädenjälkesi? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme hinausautonkuljettajaa Päijät-Hämeen alueelle.

Tehtävästä

Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava tehtävä, jossa työtehtävät painottuvat ruuhkahuippuihin ja poissaolojen ja lomien tuuraamiseen. Tehtävä on monipuolinen sisältäen pääasiassa hinaustehtäviä ja niiden organisointia ja suunnittelua. Myös kaluston huolto ja kiinteistön hoito ovat osa tehtävänkuvaasi. Kuulumme Falck-ketjuun ja hinauspalvelumme päivystää 24/7. Työporukassamme työskentelee tällä hetkellä kolme vakituista kuljettajaa – olisitko sinä puuttuva palanen tähän joukkoon?

Koska työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on työntekijöillemme tärkeää, kuljemme rinnallasi joustavin työehdoin erilaisissa elämäntilanteissa. Lisäksi rakennamme kasvutarinaamme työntekijöidemme yksilöllisiä urapolkuja mahdollistaen valtakunnallisessa verkostossamme. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen, laadukkaat työvälineet ja korkealaatuisen työterveyshuollon.

Sinusta

Toivoisimme, että jakaisit kanssamme kirkkaan joukkuepelisilmän ja asiakaskeskeisen asenteen. Olet ehkä jo päässyt kartuttamaan osaamistasi vastaavissa työtehtävissä, tai olet vasta aloittelemassa uraasi. Edellytämme, että sinulta löytyy ajokortti sekä voimassaoleva ammattipätevyys. Käytät mielelläsi erilaisia järjestelmiä ja olet valmis työskentelemään joustavasti vaihtelevina työaikoina.

Kolahtiko?

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.12.2021 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Toimi pian, sillä täytämme tehtävän heti oikean osaajan löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jari Virtanen, p. 044 737 9195.

Tutustu myös, mitä InCar-kaverit kertovat omasta työstään meillä osoitteessa:

https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

www.incar.fi

 

Työpaikan tiedot

Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työn kesto Yli 12 kuukautta
Työaika Osa-aikatyö
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite Sahaajantie 3, Heinola, Suomi
Tiedustelut Jari Virtanen, jari.virtanen@incar.fi
Haku päättyy 15.12.2021 23:59
Ilmoitus julkaistu 11.11.2021

Jätä hakemus: Hinausautonkuljettaja, Päijät-Häme

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.