Korjaamovastaava, Herttoniemi Helsinki

Korjaamovastaava

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä jättää osaamisellasi kasvutarinaamme oman kädenjälkesi? Etsimme nyt kehityshenkistä ja toteutusvoimaista korjaamovastaavaa vakituiseen työsuhteeseen Herttoniemen toimipisteeseemme Helsinkiin.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja merkityksellisen tehtävän, jossa vastaat toimipisteen tehokkuudesta, tuloksesta ja ensiluokkaisesta asiakaskokemuksesta tuotantoprosessimme ja asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Toimit toimipisteen salihenkilöstön ja työnjohdon lähiesimiehenä luoden heille vahvat työssä onnistumisen edellytykset, jota tuet mm. prosessin mukaisella tuotannon ohjauksella, selkeällä tavoiteasetannalla, henkilöstön osaamisen kehittämisellä ja tehokkaalla sisäisellä viestinnällä. Raportoit tehtävässä PKS-seudun tuotantojohtajalle. Työtehtäviisi kuuluu myös hallinnollisia tehtäviä mm. pienhankinnat, toimipisteen ostolaskujen tarkastus, työaikaleimausten tarkastaminen sekä toimipisteen työvaatteiden koordinoiminen. Pääosan työajastasi toimit toimipisteen työnjohtajana.

Sinusta

Olet jo päässyt kartuttamaan osaamistasi työnjohdollisissa tehtävissä vauriokorjaamoprosessien sekä Cabas- ja Cabplan järjestelmien parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä tuotannon laadun ja tehokkuuden kehittämisessä. Motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta yhdessä työyhteisön kanssa ja korjaamotalouden perusteet ovat sinulla hallussa. Koska uskomme yhdessä tekemisen voimaan, tehtävässä onnistumisessa tarvitaan myös vahvaa joukkuepelisilmää, hyviä vuorovaikutustaitoja ja sisäistä motivaatiota saada ihmisten vahvuudet loistamaan työssään. Koska ensiluokkainen asiakaskokemus on kaiken toimintamme perusta, toivomme, että jakaisit kanssamme myös asiakaskeskeisen palveluasenteen.

Tarjoamme

Saat tässä tehtävässä aidosti tilaa ja vapautta toteuttaa ammatillista osaamistasi, kehittää toimintaamme ja itseäsi. Me tuomme lentokorkeuttasi ja onnistumistasi laadukkaalla perehdytyksellä ja osaamisesi dynaamisella kehittämisellä mm. InCar- akatemiatoimintamme kautta. Ympärilläsi on kannustava ja yrittäjähenkinen työyhteisö, jossa jokainen saa loistaa omien vahvuuksiensa kautta. Lisäksi tarjoamme sinulle valtakunnallisia ja monipuolisia urapolkuja osana Suvia-konsernia sekä kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen.

Kolahtiko?

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja kiinnostuit tehtävästä, lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen: tino.honkaniemi@incar.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja, Tino Honkaniemi, p.045 2746 422, tino.honkaniemi@incar.fi

www.incar.fi

Työpaikan tiedot

Työ alkaasopimuksen mukaan
Työn kestovakituinen työsuhde
TyöaikaKokoaikatyö
Palkkaussopimuksen mukaan
Työpaikan osoite
TiedustelutTuotantojohtaja, Tino Honkaniemi, tino.honkaniemi@incar.fi
Haku päättyy31.8.2022 23:59
Ilmoitus julkaistu26.7.2022

Jätä hakemus: Korjaamovastaava, Herttoniemi Helsinki