Kumppanikorjaamo rekrytoi – Autokorinkorjaaja, Kirkkonummi – InCar

Kumppanikorjaamo rekrytoi – Autokorinkorjaaja, Kirkkonummi

Pikkalan Autokorjaamo Oy

Haluaisitko sinä iskeä kasvutarinaamme oma kädenjälkesi? Toimintamme laajentuessa etsimme nyt osaavaa autokorinkorjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Kirkkonummelle, kumppanikorjaamollemme, Pikkalan Autokorjaamo Oy:lle.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset toteuttamaan kädentaitojasi toimialan uusimpien menetelmien ja monipuolisten töiden parissa. Ympärilläsi on osaava ja mukava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtäviisi. Osaamisesi kulkee kanssamme askeleen aikaansa edellä InCar Akatemiamme monipuolisin ja laadukkain valmennuksin. Tarjoamme myös mahdollisuuden tutkintoon tähtääviin koulutusohjelmiin joustavasti oman työn ohessa. Lisäksi mahdollistamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja laadukkaan työterveyshuollon.

Sinusta

Arvostamme korjauskulttuurissamme perinteistä kädentaitoa ja oikaisutekniikan hallintaa. Toivomme, että myös sinun työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan. Olet jo päässyt kerryttämään osaamistasi erilaisten korjaustöiden parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä mm. muovikorjauksessa ja alumiinioikaisussa, oletpa sitten alan kokenut konkari tai nouseva tähti. Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen, yrittäjähenkisyys ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä arvoja. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa.

Kolahtiko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Lähetä meille avoin hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen: pekka.nuutinen@kolarikorjaamo.fi viimeistään 16.2.2024.

Voit myös soittaa Pekalle tehtävään liittyen, p. 0400 617847.

Jätä hakemus: Kumppanikorjaamo rekrytoi – Autokorinkorjaaja, Kirkkonummi

Hakemukset tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen: