Lasiasentaja/autokorinkorjaaja, Kuopio

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa 370 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä kaivertaa kasvutarinaamme oma kädenjälkesi? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme motivoitunutta lasiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Kuopion toimipisteeseemme.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään omia kädentaitojasi toimialan uusimpien menetelmien, työkalujen ja monipuolisten töiden parissa. Työtehtäviisi kuuluu mm. tuulilaisen vaihtoja, – korjauksia sekä pienimuotoisia peltikorjaustöitä.

Sinusta

Toivomme, että työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan. Olet jo päässyt kartoittamaan osaamistasi lasinvaihto- ja korjaustöiden parissa. Sinun ei tarvitse olla vielä pelikorjauksen mestari, mutta hallitset pienimuotoiset korjaustyöt ja olet motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi. Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekemisen meininki, yrittäjähenkisyys ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä arvoja. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa.

Kannustava kulttuuri, työntekijöidemme kehittymisen tukeminen ja vaikutusmahdollisuuksien luominen ovat menestyksemme kulmakiviä, joilla haluamme luoda sinulle positiivisen työvireen ja työyhteisön, jossa vahvuutesi pääsevät esille. Ympärilläsi on osaava ja lämminhenkinen työporukka, jossa perehdyttää sinut laadukkaasti tehtäviisi. InCar Akatemia-toimintamme mahdollistaa myös monipuolisten ammatillisten opintojen ja tutkintojen suorittamisen joustavasti oman työsi ohessa. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen.

Kolahtiko?

Täytä alla oleva lomake tai lähetä meille avoin hakemus palkkatoiveineen 31.3.2022 mennessä osoitteeseen: kari.matikainen@incar.fi

Voit myös soittaa Karille numeroon: 040 743 4486

Tutustu myös, mitä InCar-kaverit kertovat omasta työstään meillä osoitteessa:

https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

www.incar.fi

Työpaikan tiedot

Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työn kesto Yli 12 kuukautta
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite Väliköntie 6, Kuopio, Suomi
Tiedustelut Kari Matikainen, kari.matikainen@incar.fi
Haku päättyy 31.3.2022 23:59
Ilmoitus julkaistu 17.3.2022

Jätä hakemus: Lasiasentaja/autokorinkorjaaja, Kuopio

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.