Lasiasentaja, Helsinki (Mall of Tripla) – InCar

Lasiasentaja, Helsinki (Mall of Tripla)

HAEMME AUTOLASIALAN AMMATTILAISIA INCARIN UUDEN AJAN TOIMIPISTEESEEN KAUPPAKESKUS MALL OF TRIPLAAN. 

InCar on avannut uusiin remontoituihin yli 1500 neliömetrin tiloihin Helsingin kauppakeskus Mall of Triplaan autopalveluiden keskittymän. Autolasipalveluiden saavutettavuus ja vaivattomuus ovat nousseet uudelle tasolle tässä toimipisteessä, joka sijaitsee liikenteellisesti keskeisellä paikalla Helsingin Pasilassa. Triplaan on helppo tulla niin henkilöautolla, bussilla, junalla kuin raitiovaunullakin.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, sisä-, pyörä, auto

Kuvaus luotu automaattisesti

InCar on avannut kesäkuussa 2024 Triplaan ensimmäisessä vaiheessa autolasi-, autopesu- ja rengaspalvelut. Nyt etsimme tähän moderniin lasipalvelupisteeseemme motivoituneita lasiasentajia. Teemme toimipisteessämme tuuli- ja muiden lasipintojen korjaukset, vaihdot sekä kuljettajaa avustavien järjestelmien (ADAS) kalibroinnit. 

Lasiasentajan  tehtävästä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään omia kädentaitojasi tuulilasin vaihtojen ja korjausten parissa, toisaalta yhdistämään perinteiseen käsityöhön nykyaikaisen autoteknologian mukanaan tuomaa monipuolisuutta.

Tuulilasien vaihdossa autokannan uudistumisen myötä tärkeäksi osa-alueeksi on noussut kuljettajaa avustavien järjestelmien (ADAS advanced driver assistance systems) ts. erilaisten kamera- ja tunnistinjärjestelmien kalibrointi, joka suoritetaankin pääkaupunkiseudulla jopa kolmeen autoon neljästä. Me olemme InCarissa panostaneet vahvasti kalibrointeihin maailman johtavien laitevalmistajien laitteiden ja koulutusten myötä. 

Toivomme sinulta

  • työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan
  • olet jo päässyt käyttämään osaamistasi lasinvaihto- ja korjaustöiden parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä toiminnassamme
  • mikäli kalibroinnit ja muu diagnostiikka ovat sinua lähellä, meillä InCarissa on mahdollisuus kouluttautua näissä myös pidemmälle ja vaativimpiin diagnostiikkatöihin
  • työssäsi on tärkeää laadukas asiakaspalvelu, yhdessä tekeminen ja tuloksellisuus
  • aitoa halua toimia asiakaslupauksemme ”Asiakkaan mielenrauha aina päällimmäisenä mielessä” mukaisesti
  • halua vaikuttaa omalla positiivisella toiminnallasi tiimin mahdollisuuksiin saavuttaa asiakaskokemuksen tavoitteet
  • voimassa olevaa ajokorttia ja suomen kielen taitoa
  • mahdollisuutta aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian (tai oman tilanteesi mukaan)

Työssä InCarilla

Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen mm. työsuhdepyörä- ja virkistysedun, laadukkaat työvälineet sekä korkeatasoisen työterveyshuollon. InCar huolehtii työntekijöistään tapaturmavakuuttamalla heidät sekä työpäivän aikana että vapaa-ajalla. Uudessa toimipisteessä pääset rakentamaan työyhteisöä ja työtapojen toimintamalleja yhdessä tiimisi kansa. Ympärilläsi tulee olemaan osaava ja kannustava työporukka, joka perehdyttää sinut todella laadukkaasti tehtäviisi. 

Työssä Triplassa

Triplan lasipalvelupiste on varustettu uusimmilla laitteistoilla ja työvälineillä. Käytämme lasikorjauksissa ja -vaihdoissa vain ensiluokkaisia johtavien valmistajien materiaaleja ja tarvikkeita. Triplan toimipisteessä meillä on myös tasokkaat asiakaspalvelu-, henkilöstö- ja sosiaalitilat. 

Mall of Triplassa pysäköintihallissa on ympäri vuoden tasainen lämpötila, jolloin lumisena aikanakaan lumi ei tuota haasteita korjaamoon tulevien ja sieltä luovutettavien autojen kanssa. 

InCar Mall of Triplan lasipalveluiden esihenkilöllä on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus ja koulutustausta autolasipalveluista. Hänen tiimissään sinulla on mahdollisuus kasvattaa omaa osaamista alan huippujen joukkoon Suomessa.

InCarin Mall of Triplan toimipisteessä henkilöstöllä on InCarin henkilöstöetujen lisäksi käytössä Triplan eri liikkeiden ja palveluiden henkilöstöedut, jotka tarkoittavat alennuksia yli sadasta liikkeestä tai palvelusta.

Seuraavaksi

Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian! Lähetä meille hakemus palkkatoiveineen viimeistään 4.8.2024 alla olevalla lomakkeella. Tulemme käynnistämään haastattelut jo hakuajan aikana ja teemme valintoja jo heti sopivien osaajien löydyttyä. 

Lisätietoja saat soittamalla lasiliiketoiminnan kehityspäällikölle, Heiko Laubach, p. 050 568 8219

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme: 

Arvokasta yhteispeliä InCarissa – InCar  ja Työntekijätarinat – InCar

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 26 paikkakunnalla Suomessa. Ketjumme kasvaa vuonna 2024 edelleen ja kesän aikana avaamme uudet vauriokorjaamot mm. Keravalle ja Turkuun!

Jätä hakemus: Lasiasentaja, Helsinki (Mall of Tripla)

Hakuaika alkaa: 04.07.2024 12:00 – Hakuaika päättyy: 04.08.2024 23:59