Lasiasentaja, pääkaupunkiseutu

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa yli 350 työntekijää saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa. Olemme elävä esimerkki siitä, että työyhteisö, jossa jokainen saa tilaa kehittää itseään, työtään ja yhteistä tekemistä voi saavuttaa yhdessä mitä tahansa!

Haluaisitko sinä kaivertaa elämänmakuiseen kasvutarinamme oman tähtikuviosi? Etsimme nyt riveihimme motivoitunutta lasiasentajaa Herttoniemen toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään omia kädentaitojasi tuulilasin vaihtojen ja korjausten parissa. Monipuolisuuttaa työviikkoihisi tuo työn liikkuvuus, jossa pääset kohtaamaan asiakkaitamme myös heidän omissa tiloissaan.

Koska haluamme olla toimialamme kehityksen kärjessä, huolehdimme, että osaamisesi kulkee askeleen aikaansa edellä mm. Incar-akatemia toimintamme avulla. Kuljemme rinnallasi myös joustavin työehdoin erilaisissa elämäntilanteissa. Lisäksi rakennamme kasvutarinaamme työntekijöidemme yksilöllisiä urapolkuja mahdollistaen.  Vakavaraisena työnantajana tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen, laadukkaat työvälineet ja korkealaatuisen työterveyshuollon.

Tehtävässä onnistumista tukee aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä, alan harrastuneisuus, hyvä asiakaspalveluasenne ja joustava joukkuepelisilmä.

Kolahtiko?

Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen 15.4.2021 mennessä alla olevan lomakkeen kautta.

Tutustu myös InCar-kavereiden työntekijätarinoihin: https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

www.incar.fi

Työpaikan tiedot

Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työn kestoYli 12 kuukautta
TyöaikaKokoaikatyö
PalkkausSopimuksen mukaan
Työpaikan osoiteMekaanikonkatu 5, Helsinki, Suomi
Tiedustelutkorjaamopäällikkö Mika Oinonen, mika.oinonen@incar.fi
Haku päättyy15.4.2021 23:59
Ilmoitus julkaistu31.3.2021

Jätä hakemus: Lasiasentaja, pääkaupunkiseutu

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.