Lasiasentajia, Tampereelle

Lasiasentaja, Tampereelle

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 24 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä kaivertaa kasvutarinaamme oman kädenjälkesi? Etsimme nyt osaavia lasiasentajia vakituisiin työsuhteisiin Tampereen toimipisteisiimme.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään omia kädentaitojasi tuulilasin vaihtojen ja korjausten parissa. Monipuolisuutta työviikkoihisi tuo työn liikkuvuus, jossa pääset kohtaamaan asiakkaitamme myös heidän omissa tiloissaan.

Sinusta

Toivomme, että työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan. Olet jo päässyt kartoittamaan osaamistasi lasinvaihto- ja korjaustöiden parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä toiminnassamme. Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekemisen meininki, yrittäjähenkisyys ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä arvoja. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa. Tehtävässä onnistumista tukee alan harrastuneisuus ja ensiluokkainen asiakaspalveluasenne.

Ympärilläsi on osaava ja lämminhenkinen työporukka, jossa perehdyttää sinut laadukkaasti tehtäviisi. InCar Akatemia-toimintamme mahdollistaa myös monipuolisten ammatillisten opintojen ja tutkintojen suorittamisen joustavasti oman työsi ohessa. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen, laadukkaat työvälineet sekä korkeatasoisen työterveyshuollon.

Kolahtiko?

Lähetä meille avoin hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen: ari.kirvesniemi@incar.fi

Voit myös soittaa Arille tehtävään liittyen, p. 0400 744 635

Tutustu myös InCar-kavereiden työntekijätarinoihin:

https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

www.incar.fi

Työpaikan tiedot

Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työn kesto vakituinen työsuhde
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite
Tiedustelut Ari Kirvesniemi, ari.kirvesniemi@incar.fi
Haku päättyy 30.9.2022 23:59
Ilmoitus julkaistu 6.9.2022

Jätä hakemus: Lasiasentajia, Tampereelle

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.