Lasiasentajia pääkaupunkiseudulle – InCar

Lasiasentajia pääkaupunkiseudulle

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta nykyisissä 43 toimipisteessämme 26 paikkakunnalla Suomessa. Ketjumme kasvaa vuonna 2024 edelleen ja kesän aikana avaamme uudet vauriokorjaamot mm. Keravalle ja Turkuun! 

Haluaisitko sinä iskeä kasvutarinaamme oman kädenjälkesi? Etsimme nyt motivoituneita lasiasentajia vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudun toimipisteisiimme. 

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään omia kädentaitojasi tuulilasin vaihtojen ja korjausten parissa, toisaalta yhdistämään perinteiseen käsityöhön nykyaikaisen autoteknologian mukanaan tuomaa monipuolisuutta. Tuulilasien vaihdossa koko ajan lisääntyvä osa-alue on kuljettajaa avustavien järjestelmien (ADAS advanced driver assistance systems) ts. erilaisten kamera- ja tunnistinjärjestelmien kalibrointi. Me olemme InCarissa panostaneet vahvasti kalibrointeihin maailman johtavien laitevalmistajien laitteiden ja koulutusten myötä. 

Ympärilläsi on osaava ja reilu työporukka, jotka perehdyttävät sinut laadukkaasti tehtäviisi. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen mm. työsuhdepyörä- ja virkistysedun, laadukkaat työvälineet sekä korkeatasoisen työterveyshuollon. InCar huolehtii työntekijöistään tapaturmavakuuttamalla heidät sekä työpäivän aikana että vapaa-ajalla.

Sinusta

Toivomme, että työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan. Olet jo päässyt käyttämään osaamistasi lasinvaihto- ja korjaustöiden parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä toiminnassamme. Mikäli kalibroinnit ja muu diagnostiikka ovat sinua lähellä, meillä InCarissa on mahdollisuus kouluttautua näissä myös pidemmälle ja vaativimpiin diagnostiikkatöihin. Yrityskulttuuriamme värittävät yhdessä tekemisen meininki, yrittäjähenkisyys, tuloksellisuus ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä tekijöitä.  Pyrit myös omalla toiminnallasi vaikuttamaan positiivisesti tiimin mahdollisuuksiin saavuttaa asiakaskokemuksen tavoitteet. Tehtävässä edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa.

Kolahtiko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Lähetä meille hakemus palkkatoiveineen viimeistään 16.4.2024 alla olevalla lomakkeella. Muistathan mainita, että missä pääkaupunkiseudun toimipisteessä mieluiten työskentelisit. 

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä antaa lasiliiketoiminnan kehityspäällikkö Heiko Laubach, p. 050 – 568 8219. 

Katso mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme: 

Arvokasta yhteispeliä InCarissa – InCar  ja Työntekijätarinat – InCar 

"Meillä on töissä raudanlujat ammattilaiset. Sellainen porukka, joka todella osaa hommansa ja joiden työnjäljestä saa olla ylpeä. Kyllä tänne saa tulla joka aamu hymyssä suin."

Jätä hakemus: Lasiasentajia pääkaupunkiseudulle

Hakuaika alkaa: 26.03.2024 09:00 – Hakuaika päättyy: 16.04.2024 23:59