Myyntipäällikkö, Helsinki

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme Suomen suurin vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa 350 työntekijäämme saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä kaivertaa kasvutarinaamme oman kädenjälkesi ja tulla kanssamme kehittämään toimialan vaivattominta asiakaskokemusta? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme energiseen ja rohkeasti eteenpäin katsovaan myyntitiimiimme energistä ja asiakaspalveluhenkistä myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtävästä

Jos asiakkuuksien hoitaminen ja kehittäminen ovat vahvuuksiasi, ne pääsevät varmasti loistamaan tässä mielenkiintoisessa tehtävässä. Myyntipäällikkönä toimit merkittävän suurasiakkaamme yhteyshenkilönä vastaten päivittäisen palvelutuotantomme laadun valvonnasta ja asiakaslupauksen toteutumisesta. Pidät tiiviisti yhteyttä korjaamoidemme ja verkostomme toimijoidemme kanssa koordinoiden päivittäistä toimintaa. Tehtävänäsi on varmistaa ensiluokkainen asiakaskokemus ja sen jatkuva kehittäminen asiakkaan tarpeet huomioiden. Lisäksi vastaat asiakasraportoinnista ja palvelet asiakkaamme yhteyshenkilöitä erilaisissa kysymyksissä. Osallistut myös uusasiakashankintaan osana valtakunnallista myyntitiimiämme.

 

Vahvuuksistasi

Luontaisesta työskentelytavastasi säteilee asiakaskeskeisyys, luontainen verkostoitumiskyky ja taito solmia syväluotaavia yhteistyösuhteita. Olet jo päässyt toimimaan asiakasrajapinnassa ja tiedät kuinka hyödyntää osaamistasi asiakkuuksien hoitamisessa uusasiakashankintaa unohtamatta. Lisäksi tehtävässä onnistumista tukee aiempi toimialaosaaminen ja tehtävää tukeva koulutustausta. Lisäksi omaksut helposti erilaisia järjestelmiä ja kykenet jalostamaan tietoa asiakkaillemme heidän onnistumisensa työkaluksi.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laadukkaan palvelukonseptin vahvasti laajenevassa markkinassa, jossa pääset kasvattamaan ja hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi. Ympärilläsi on kannustava, positiivisesti eteenpäin katsova ja yrittäjähenkinen työyhteisö, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Monipuolinen, merkityksellinen ja itsenäinen tehtäväkuva antaa sinulle tilaa ja vapautta toteuttaa ammattitaitoasi samalla kun me ruokimme sinua sopivasti uusilla haasteilla.  Vakavaraisena ja valtakunnallisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen, joustavat työehdot sekä mielenkiintoisia uramahdollisuuksia osana Suvia-konsernia.

 

Kolahtiko? Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi palkkatoiveen ja CV:n kera.

Hakuaika tehtävään päättyy 2.1.2022, mutta pidä kiirettä, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja, Pasi Tolvanen, pasi.tolvanen@incar.fi, p. 045 6322 016

www.incar.fi

Työpaikan tiedot

Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työn kesto Yli 12 kuukautta
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite Valimotie 9-11, Helsinki, Suomi
Tiedustelut Pasi Tolvanen, pasi.tolvanen@incar.fi
Haku päättyy 2.1.2022 23:59
Ilmoitus julkaistu 15.12.2021

Jätä hakemus: Myyntipäällikkö, Helsinki

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.