Työnjohtaja, Herttoniemi

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 24 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä kirjoittaa kasvutarinaamme oman puumerkkisi? Etsimme nyt riveihimme motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Herttoniemen toimipisteeseemme.

Tehtävästä

Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset sukeltamaan vauriokorjauksen ytimeen, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi toimialan uusimpien menetelmien ja monipuolisten töiden parissa. Työviikkosi muodostuvat mm. päivittäistuotannon suunnittelusta ja ohjaamisesta, vauriotarkastuksista, korjauslaskelmien tekemisestä, materiaalitilauksista, asiakaspalvelusta ja yhteydenpidosta yhteistyökumppaniverkostomme kanssa. Lisäksi toimit lähiesimiehenä kannustavalla otteella korjaamotyöntekijöillemme.  Näet myös päivittäin oman työsi jäljen tuotannon laadussa ja tehokkuudessa.

Meistä

Ympärilläsi on osaava ja kannustava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtäviisi. Toimialan osaamisen edelläkävijänä varmistamme myös, että ammattitaitosi kehittyy askeleen aikaansa edellä InCar-Akatemiassamme, joka mahdollistaa myös tutkintoon tähtäävien koulutusten suorittamisen joustavasti oman työn ohessa. Tulevaisuuteen katsovana ketjuna mahdollistamme myös monipuolisia urapolkuja osana Suvia-konsernia sekä kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun.

Sinusta

Ovatko vahvuutesi hyvät organisointitaidot, selkäytimestä kumpuava asiakaspalveluasenne ja kyky hallita hyppysissä monta lankaa samaan aikaan? Lisäksi myös erilaisten järjestelmien omaksuminen on sinulle luontevaa. Jos vastasit kyllä, vahvuutesi voivat päästä esille tässä tehtävässä!

Olet jo päässyt kartoittamaan osaamistasi vauriokorjaamoprosessien parissa. Lisäksi arvostamme aiempaa esimiestyökokemusta, Cabas-järjestelmän hallintaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen, yrittäjähenkisyys, avoimuus ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä arvoja. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa. Tehtävää tukeva koulutustausta katsotaan eduksi.

Kolahtiko?

Lähetä meille avoin hakemus palkkatoiveineen 15.11.2022 mennessä osoitteeseen: tino.honkamieni@incar.fi

Voit myös soittaa Tinolle tehtävään liittyen, p. 045 274 6422

Toimi pian, sillä täytämme tehtävän heti sen oikean löydyttyä!

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme: www.incar.fi/arvokasta

ja https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

www.incar.fi

Työpaikan tiedot

Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työn kesto vakituinen työsuhde
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus sopimuksen mukaan kilpailukykyinen palkkaus
Työpaikan osoite Mekaanikonkatu 5, Helsinki, Suomi
Tiedustelut Tuotantojohtaja, Tino Honkaniemi, tino.honkaniemi@incar.fi
Haku päättyy 15.11.2022 23:00
Ilmoitus julkaistu 28.10.2022

Jätä hakemus: Työnjohtaja, Herttoniemi

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.