Työnjohtaja, pääkaupunkiseutu

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa yli 350 työntekijää saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa ja osana Suvia-konsernia. Olemme elävä esimerkki siitä, että työyhteisö, jossa jokainen saa tilaa kehittää itseään, työtään ja yhteistä tekemistä voi saavuttaa yhdessä mitä tahansa!

Haluaisitko sinä kaivertaa kasvutarinaamme oman puumerkkisi? Siihen on nyt tarjolla loistava tilaisuus, sillä etsimme riveihimme motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa) vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle vastuullisen, tavoitteellisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi. Työviikkosi muodostuvat mm. asiakaspalvelusta, päivittäistuotannon suunnittelusta ja ohjaamisesta, vauriotarkastuksista, korjauslaskelmien tekemisestä, materiaalitilauksista ja yhteydenpidosta yhteistyökumppaniverkostomme kanssa. Lisäksi toimit lähiesimiehenä kannustavalla otteella korjaamotyöntekijöillemme antaen heille parhaimmat mahdolliset onnistumisen edellytykset työhönsä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Koska haluamme olla toimialamme kehityksen edelläkävijä huolehdimme siitä, että ammattilainen osaamisesi kulkee askeleen aikaansa edellä mm. InCar-akatemia-toiminnallamme, jossa voit suorittaa mm. ammatti- tai erikoisammattitutkinnon joustavasti oman työsi ohessa. Työkavereiksesi saat mukavan, osaavan ja kannustavan työyhteisön, joka on kaiken toimintamme perusta. Mahdollistamme sinulle myös joustavat työehdot, joiden myötä pääset vaikuttamaan oman työsi ja aikataulusi suunnitteluun. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme myös monipuolisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia sekä yritys – että Suvia-konsernitasolla. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen ja tarjoamme laadukkaan työterveyshuollon.

Mitä toivoisimme sinulta?

Ensiluokkainen asiakaspalvelu on toimintamme kivijalka. Siksi toivoisimme, että jakaisit kanssamme asiakas- ja ratkaisukeskeisen palveluasenteen. Lisäksi olet avoin ja myyntihenkinen joukkuepelaaja, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä. Olet jo päässyt näyttämään osaamistasi autokorjaamomaailmasta esim. työnjohtajan, peltisepän tai automaalarin tehtävissä ja tiedät kuinka hyödyntää sitä toimintamme aktiivisessa kehittämisessä. Olet parhaimmillasi tilanteissa, joissa pitelet montaa lankaa hyppysissäsi ja luot itsenäisesti ratkaisuja. Lisäksi kykenet oppimaan nopeasti uusia järjestelmiä sekä toimintatapoja. Esimiehenä olet helposti lähestyttävä, tavoitteellinen ja oikeudenmukainen. Tehtävää tukeva koulutustausta katsotaan eduksi.

Kolahtiko?

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä avoin hakemus palkkatoiveineen 31.1.2022 mennessä alla olevan lomakkeen kautta.

Pidä kiirettä, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö, Mika Oinonen, p. 040 762 3651

Työpaikan tiedot

Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työn kesto Yli 12 kuukautta
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite Mekaanikonkatu 5, Helsinki, Suomi
Tiedustelut korjaamopäällikkö Mika Oinonen, mika.oinonen@incar.fi
Haku päättyy 31.1.2022 23:59
Ilmoitus julkaistu 12.1.2022

Jätä hakemus: Työnjohtaja, pääkaupunkiseutu

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.