Työnjohtaja, Jyväskylä

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 24 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä kirjoittaa kasvutarinaamme oman puumerkkisi? Etsimme nyt riveihimme motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteeseemme.

Tehtävästä

Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset sukeltamaan vauriokorjauksen ytimeen, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi toimialan uusimpien menetelmien ja monipuolisten töiden parissa. Työviikkosi muodostuvat mm. päivittäistuotannon suunnittelusta ja ohjaamisesta, vauriotarkastuksista, korjauslaskelmien tekemisestä, materiaalitilauksista, asiakaspalvelusta ja yhteydenpidosta yhteistyökumppaniverkostomme kanssa. Lisäksi toimit lähiesimiehenä kannustavalla otteella korjaamotyöntekijöillemme.  Näet myös päivittäin oman työsi jäljen tuotannon laadussa ja tehokkuudessa. Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Jyväskylässä, mutta tuet tarpeen mukaan myös Äänekosken toimipisteen tuotantoa.

Meistä

Ympärilläsi on osaava ja lämminhenkinen työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtäviisi. Toimialan osaamisen edelläkävijänä varmistamme myös, että ammattitaitosi kehittyy askeleen aikaansa edellä InCar-Akatemiassamme, joka mahdollistaa myös tutkintoon tähtäävien koulutusten suorittamisen joustavsti oman työn ohessa. Tulevaisuuteen katsovana ketjuna mahdollistamme myös monipuolisia urapolkuja osana Suvia-konsernia sekä kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen.

Sinusta

Ovatko vahvuutesi hyvät organisointitaidot, selkäytimestä kumpuava asiakaspalveluasenne ja kyky hallita hyppysissä monta lankaa samaan aikaan? Lisäksi myös erilaisten järjestelmien omaksuminen on sinulle luontevaa. Jos vastasit kyllä, vahvuutesi voivat päästä esille tässä tehtävässä!

Olet jo päässyt kartoittamaan osaamistasi vauriokorjaamoprosessien parissa. Lisäksi arvostamme aiempaa esimiestyökokemusta, Cabas-järjestelmän hallintaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen, yrittäjähenkisyys, avoimuus ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä arvoja. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa. Tehtävää tukeva koulutustausta katsotaan eduksi.

Kolahtiko?

Lähetä meille avoin hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen: valtteri.korkia-aho@incar.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Valtteri Korkia-aho, p. 040 740 6661

Toimi pian, sillä täytämme tehtävän heti sen oikean löydyttyä!

Tutustu myös InCar-kavereiden työntekijätarinoihin:

https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

www.incar.fi

Työpaikan tiedot

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työn kesto vakituinen työsuhde
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus sopimuksen mukaan kilpailukykyinen kk-palkkaus
Työpaikan osoite
Tiedustelut Valtteri Korkia-aho, valtteri.korkia-aho@incar.fi
Haku päättyy 15.10.2022 23:00
Ilmoitus julkaistu 26.9.2022

Jätä hakemus: Työnjohtaja, Jyväskylä

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.