Työnjohtaja, KERAVA (Uusi korjaamo) – InCar

Työnjohtaja, KERAVA (Uusi korjaamo)

InCar avaa uuden korjaamon Keravalle, missä korkeatasoinen palvelu ja asiakastyytyväisyys ovat aina ensisijaisia. Korjaamo valmistuu kesäksi tarjoten asiakkaille 1300 neliömetrin laajuisessa toimitilassa monipuoliset vauriokorjauspalvelut. Korjaamo sijaitsee erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella Keravantien ja Alikeravantien risteyksen välittömässä läheisyydessä. Uusimmilla korjaamolaitteilla ja moderneilla toimitiloilla varustettu korjaamomme kokoaa yhteen kymmenen alansa huippuammattilaista – mukaan lukien työnjohtajat, peltisepät, maalarit ja lasimestarit. Palveluvalikoimamme kattaa kaiken auton korjaamisesta maalauksiin, diagnostiikkaan, vahinkotarkastuksiin sekä ikkunoiden vaihtoihin ja korjauksiin.

Etsimme nyt riveihimme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työnjohtajia vakituisiin työsuhteisiin täysin uuteen toimipisteeseemme Keravalle. 

Tehtävästä

Tässä monipuolisessa tehtävässä sukellat vauriokorjauksen ytimeen, jossa pääset hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi toimialan uusimpien menetelmien ja monipuolisten töiden parissa. Työnjohtajan työviikko muodostuu muun muassa seuraavista osista:

 • varmistat omalta osaltasi jokaiselle asiakkaalle laadukkaan palvelukokemuksen eri kanavissa empaattisella, ratkaisukeskeisellä ja asiantuntevalla otteella.
 • vastaat omalta osaltasi päivittäistuotannon suunnittelusta ja ohjaamisesta, töiden vastaanotosta, vauriotarkastuksista, korjauslaskelmien tekemisestä sekä materiaalitilauksista. 
 • osallistut onnistuneen asiakaskokemuksen tuottamiseen ja palvelukulttuurin kehittämiseen InCarin tavoitetilan mukaisesti (saapuvien palautteiden käsittelyyn, asiakaskontaktointiin ja palautejärjestelmäkirjauksiin).
 • työnjohtajana huolehdit omalta osaltasi, että työilmapiiri on myönteinen ja yhteishenki tukee onnistuneiden asiakaskokemusten tuottamista. 

Toivomme, että voisit aloittaa meillä jo touko-kesäkuussa, jolloin pääsemme varustelemaan uutta toimipistettämme. Nyt sinulla onkin mahdollisuus päästä rakentamaan omaa työpistettä ja työympäristöä alusta alkaen. 

Toimialan osaamisen edelläkävijänä varmistamme myös, että ammattitaitosi kehittyy askeleen aikaansa edellä InCar-Akatemiassamme, joka mahdollistaa myös tutkintoon tähtäävien koulutusten suorittamisen joustavasti oman työn ohessa. Mahdollistamme myös monipuolisia urapolkuja osana Suvia-konsernia sekä kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun. InCar huolehtii työntekijöistään tapaturmavakuuttamalla heidät sekä työpäivän aikana että vapaa-ajalla.

Toivomme sinulta

 • intohimoa autoalaa ja erityisesti vauriokorjausta kohtaan 
 • sinulla on mahdollisesti kertynyt jo kokemusta vastaavista tehtävistä tai haluat kehittyä ja kasvattaa osaamistasi työnjohtajan tehtävässä
 • vahvuutesi ovat hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot, asiakaspalveluasenne ja kyky hallita monta lankaa samaan aikaan
 • erilaisten järjestelmien omaksuminen on sinulle luontevaa, laadukas asiakaspalvelu on sinulle työssäsi ehdottoman tärkeää ja työtehosi pysyy paineenkin alla
 • aitoa halua toimia asiakaslupauksemme ”Asiakkaan mielenrauha aina päällimmäisenä mielessä” mukaisesti
 • arvostamme aiempaa esimiestyökokemusta ja Cabas-järjestelmän käyttökokemusta, mutta tärkeintä on motivaatio oppia ja kehittyä
 • eduksesi katsomme myös aiemman työkokemuksen varaosahankinnasta
 • voimassa olevaa ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa

Kolahtiko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Lähetä meille hakemus palkkatoiveineen viimeistään 31.5.2024 alla olevalla lomakkeella. 

Voit myös soittaa tuotantojohtaja Tino Honkaniemelle (045-274 6422) ja Keravan toimipisteen korjaamovastaavalle Joni Jussilalle (046-8753 286) tehtävään liittyen. 

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme: 

Arvokasta yhteispeliä InCarissa – InCar  ja Työntekijätarinat – InCar

Jätä hakemus: Työnjohtaja, KERAVA (Uusi korjaamo)

Hakuaika alkaa: 17.04.2024 11:00 – Hakuaika päättyy: 31.05.2024 23:59