Työnjohtaja, Kirkkonummi – InCar

Työnjohtaja, Kirkkonummi

Etsimme nyt riveihimme motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Kirkkonummelle – oletko se sinä?

Tehtävästä

Tärkein tavoitteesi työnjohtajana on luoda erinomaisia asiakaskokemuksia vahvana linkkinä tiimissämme. Tässä monipuolisessa tehtävässä sukellat vauriokorjauksen ytimeen, jossa pääset hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi toimialan uusimpien menetelmien ja monipuolisten töiden parissa. Työviikkosi muodostuu muun muassa seuraavista asioista:

 • varmistat omalta osaltasi jokaiselle asiakkaalle laadukkaan palvelukokemuksen eri kanavissa empaattisella, ratkaisukeskeisellä ja asiantuntevalla otteella.
 • vastaat omalta osaltasi päivittäistuotannon suunnittelusta ja ohjaamisesta, töiden vastaanotosta, vauriotarkastuksista, korjauslaskelmien tekemisestä sekä materiaalitilauksista. 
 • osallistut onnistuneen asiakaskokemuksen tuottamiseen ja palvelukulttuurin kehittämiseen InCarin tavoitetilan mukaisesti (saapuvien palautteiden käsittelyyn, asiakaskontaktointiin ja palautejärjestelmäkirjauksiin).
 • työnjohtajana luot omalla esimerkilläsi myönteistä työilmapiiriä ja yhteishenkeä onnistuneiden asiakaskokemusten tuottamista tukien.

Meistä

Meillä viihdytään, rakennetaan pitkiä työsuhteita ja monipuolisia urapolkuja valtakunnallisessa ja vahvasti tulevaisuuteen katsovassa ketjussa. Ponnahduslautana tehtävääsi toimii lämminhenkinen työporukkamme, joka auttaa sinua perehtymään tehtävään. Onnistumisemme kumpuaa työntekijöidemme hyvinvoinnista, joka on perusta ensiluokkaiselle asiakaskokemuksellemme. Siksi panostamme ihmisläheisen esihenkilötyön kehittämiseen ja tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen. Kannustamme sinua myös kehittymään ja vahvistamaan osaamistasi esimerkiksi syventävillä koulutuksilla. 

Sinusta

 • Ymmärrät oman panoksesi merkityksen erinomaisen asiakaskokemuksen ja saumattoman tiimityön luomisessa – ”asiakkaan mielenrauha aina päällimmäisenä mielessä".
 • Toimit järjestelmällisesti ja ymmärrät prosessin mukaisen toiminnan tärkeyden työn tuloksellisuuden varmistamisessa. 
 • Sinulla on hyvät organisointitaidot ja kykenet hallitsemaan monta lankaa samanaikaisesti hektisissäkin tilanteissa.
 • Sinulta löytyy intohimoa asiakaspalvelua, autoalaa ja erityisesti vauriokorjausta kohtaan.
 • Olet jo mahdollisesti kerryttänyt kokemusta vastaavista tehtävistä tai haluat kehittyä ja kasvattaa osaamistasi työnjohtajan tehtävässä.
 • Erilaisten järjestelmien omaksuminen on sinulle luontevaa. 
 • Arvostamme myös aiempaa esihenkilötyö- ja Cabas-järjestelmän käyttökokemusta tärkeintä on kuitenkin motivaatiosi oppia ja kehittyä.
 • Rakennat omalla persoonallasi vahvaa ryhmähenkeä ja innostat tarkastelemaan ja kehittämään toimintaamme asiakkaan silmin.
 • Eduksesi katsomme aiemman työkokemuksen varaosahankinnasta ja englannin kielen taidon.
 • Lisäksi sinulta löytyy voimassa olevaa ajokorttia ja keskustelut sujuvat kanssasi sujuvasti suomeksi.

Kolahtiko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Lähetä meille hakemus palkkatoiveineen viimeistään 31.7.2024 sähköpostilla: pekka@kolarikorjaamo.fi  Toimi kuitenkin pian, sillä täytämme tehtävän heti sen oikean löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Nuutinen, p. 0400 617847/pekka@kolarikorjaamo.fi 

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme: 

Arvokasta yhteispeliä InCarissa – InCar  ja Työntekijätarinat – InCar

InCarin tarkoitus on poistaa maailmasta autoilijoiden kokema harmitus ja stressi auton vauriotilanteessa ja sen jälkeen. Tykkäämme oikoa sekä autojen että koko toimialamme lommoja päivittäin. Haluamme olla koko toimialamme paras työpaikka ammattilaisille kehittää ja kehittyä. Meitä yhdistää intohimo asiakkaidemme palvelemiseen ja ajoneuvojen vauriokorjaamiseen tinkimättömällä ammattitaidolla. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen työyhteisömme, jossa 500 työntekijäämme saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 50 toimipisteessä ympäri Suomen.

www.incar.fi

Jätä hakemus: Työnjohtaja, Kirkkonummi

Hakuaika alkaa: 27.06.2024 22:00 – Hakuaika päättyy: 31.07.2024 23:59