Työnjohtaja, Lahti

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme Suomen suurin vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa 350 työntekijäämme saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä kaivertaa kasvutarinaamme oman puumerkkisi? Siihen on nyt tarjolla loistava tilaisuus, sillä etsimme riveihimme motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä työnjohtajaa Lahden toimipisteeseemme.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa pääset hyödyntämään ja kasvattamaan monipuolisesti osaamistasi. Työviikkosi muodostuvat mm. päivittäistuotannon suunnittelusta ja ohjaamisesta, vauriotarkastuksista, korjauslaskelmien tekemisestä, materiaalitilauksista, asiakaspalvelusta ja yhteydenpidosta yhteistyökumppaniverkostomme kanssa. Lisäksi toimit lähiesimiehenä kannustavalla otteella korjaamotyöntekijöillemme.

Mitä tarjoamme sinulle?

Koska haluamme olla toimialamme kehityksen edelläkävijä huolehdimme siitä, että ammattilainen osaamisesi kulkee askeleen aikaansa edellä mm. InCar-akatemia-toiminnallamme. Työkavereiksesi saat osaavan ja kannustavan työyhteisön, jossa työtä tehdään hyvällä meiningillä, tehokkaasti ja joukkuepelinä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme myös monipuolisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia sekä yritys- että Suvia-konsernitasolla. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen ja tarjoamme laadukkaan työterveyshuollon.

Mitä toivoisimme sinulta?

Toivoisimme, että jakaisit kanssamme asiakas- ja ratkaisukeskeisen palveluasenteen. Eduksesi katsomme:

  • Kokemuksen auto- ja/tai korikorjauksesta
  • Korjaamoprosessien tuntemuksen
  • Esimieskokemuksen
  • Cabas-järjestelmän hallinnan

 

Kolahtiko?

Kerro meille itsestäsi lähettämällä avoin hakemus palkkatoiveineen 23.7.2021 mennessä alla olevalla lomakkeella. Pidä kiirettä, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jari Virtanen, p. 044 737 9195

Tutustu InCariin työnantajana ja työntekijöidemme uratarinoihin osoitteessa: www.incar.fi/toihin-meille

Työpaikan tiedot

Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työn kestoYli 12 kuukautta
TyöaikaKokoaikatyö
PalkkausSopimuksen mukaan
Työpaikan osoiteLaatukatu 16, Lahti, Suomi
TiedustelutJari Virtanen, jari.virtanen@incar.fi
Haku päättyy23.7.2021 23:59
Ilmoitus julkaistu7.7.2021

Jätä hakemus: Työnjohtaja, Lahti

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.