Työnjohtaja, Lappeenranta

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 24 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä kirjoittaa kasvutarinaamme oman puumerkkisi? Etsimme nyt riveihimme motivoitunutta ja yhteistyötaitoista työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Lappeenrannan toimipisteeseemme.

Tehtävästä

Tässä monipuolisessa tehtävässä sukellat vauriokorjauksen ytimeen, jossa pääset hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi toimialan uusimpien menetelmien ja monipuolisten töiden parissa. Työviikkosi muodostuvat mm. päivittäistuotannon suunnittelusta ja ohjaamisesta, vauriotarkastuksista, korjauslaskelmien tekemisestä, materiaalitilauksista, asiakaspalvelusta ja yhteydenpidosta yhteistyökumppaniverkostomme kanssa. Näet päivittäin oman työsi jäljen tuotannon laadussa ja tehokkuudessa. Lappeenrannassa työskentelee tällä hetkellä 6 vauriokorjaamisen ammattilaista.

Meistä

Ympärilläsi on osaava ja kannustava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtäviisi. Toimialan osaamisen edelläkävijänä varmistamme myös, että ammattitaitosi kehittyy askeleen aikaansa edellä InCar-Akatemiassamme, joka mahdollistaa myös tutkintoon tähtäävien koulutusten suorittamisen joustavasti oman työn ohessa. Mahdollistamme myös monipuolisia urapolkuja osana Suvia-konsernia sekä kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun.

Sinusta

Ovatko vahvuutesi hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot, asiakaspalveluasenne ja kyky hallita monta lankaa samaan aikaan? Lisäksi erilaisten järjestelmien omaksuminen on sinulle luontevaa ja työtehosi pysyy paineenkin alla. Jos vastasit kyllä, vahvuutesi voivat päästä esille tässä tehtävässä!

Arvostamme aiempaa esimiestyökokemusta ja Cabas-järjestelmän käyttökokemusta, mutta tehtävässä menestymisen kannalta aiempi kokemus ei ole välttämätöntä. Tärkeämpää onkin motivaatio oppia ja kehittyä. Osaamisesi kasvaa työtä tehdessä ja me tuemme sekä opetamme sinua matkalla. Eduksesi katsomme myös aiemman kokemuksen varaosahankinnasta. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa. Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen, yrittäjähenkisyys, avoimuus ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä arvoja.

Kolahtiko?

Lähetä meille avoin hakemus palkkatoiveineen 12.3.2023 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Voit myös soittaa korjaamopäällikkö Perttu Pulliselle tehtävään liittyen, p. 050- 501 2624.

Toimi pian, sillä täytämme tehtävän heti sen oikean löydyttyä!

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme:

www.incar.fi/arvokasta ja https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

Työpaikan tiedot

Työ alkaa Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto Vakituinen työsuhde
Työaika Kokoaikatyö
Palkkaus sopimuksen mukaan kilpailukykyinen palkkaus
Työpaikan osoite InCar Lappeenranta, Myllymäenkatu, Lappeenranta, Suomi
Tiedustelut Perttu Pullinen, perttu.pullinen@incar.fi
Haku päättyy 12.3.2023 23:59
Ilmoitus julkaistu 9.2.2023

Jätä hakemus: Työnjohtaja, Lappeenranta

Haku päättynyt! Tämän työpaikan hakuaika on umpeutunut eikä hakemuksen jättäminen ole enää mahdollista.