Työnjohtaja, Mikkeli – InCar

Työnjohtaja, Mikkeli

Etsimme nyt riveihimme motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Mikkelin toimipisteeseemme. 

Tehtävästä

Tässä monipuolisessa tehtävässä sukellat vauriokorjauksen ytimeen, jossa pääset hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi toimialan uusimpien menetelmien ja monipuolisten töiden parissa. Työnjohtajan työviikko muodostuu muun muassa seuraavista osista:

 • varmistat omalta osaltasi jokaiselle asiakkaalle laadukkaan palvelukokemuksen eri kanavissa empaattisella, ratkaisukeskeisellä ja asiantuntevalla otteella.
 • vastaat omalta osaltasi päivittäistuotannon suunnittelusta ja ohjaamisesta, töiden vastaanotosta, vauriotarkastuksista, korjauslaskelmien tekemisestä sekä materiaalitilauksista. 
 • osallistut onnistuneen asiakaskokemuksen tuottamiseen ja palvelukulttuurin kehittämiseen InCarin tavoitetilan mukaisesti (saapuvien palautteiden käsittelyyn, asiakaskontaktointiin ja palautejärjestelmäkirjauksiin).
 • työnjohtajana huolehdit omalta osaltasi, että työilmapiiri on myönteinen ja yhteishenki tukee onnistuneiden asiakaskokemusten tuottamista.

Toimialan osaamisen edelläkävijänä varmistamme myös, että ammattitaitosi kehittyy askeleen aikaansa edellä InCar-Akatemiassamme, joka mahdollistaa myös tutkintoon tähtäävien koulutusten suorittamisen joustavasti oman työn ohessa. Mahdollistamme myös monipuolisia urapolkuja osana Suvia-konsernia sekä kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun. InCar huolehtii työntekijöistään tapaturmavakuuttamalla heidät sekä työpäivän aikana että vapaa-ajalla.

Toivomme sinulta

 • intohimoa autoalaa ja erityisesti vauriokorjausta kohtaan 
 • sinulla on mahdollisesti kertynyt jo kokemusta vastaavista tehtävistä tai haluat kehittyä ja kasvattaa osaamistasi työnjohtajan tehtävässä
 • arvostamme aiempaa esimiestyökokemusta ja Cabas-järjestelmän käyttökokemusta, mutta tärkeintä on motivaatio oppia ja kehittyä
 • vahvuutesi ovat hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot, asiakaspalveluasenne ja kyky hallita monta lankaa samaan aikaan
 • erilaisten järjestelmien omaksuminen on sinulle luontevaa, laadukas asiakaspalvelu on sinulle työssäsi ehdottoman tärkeää ja työtehosi pysyy paineenkin alla
 • aitoa halua toimia asiakaslupauksemme ”Asiakkaan mielenrauha aina päällimmäisenä mielessä” mukaisesti
 • eduksesi katsomme myös aiemman työkokemuksen varaosahankinnasta
 • voimassa olevaa ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa

Kolahtiko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Lähetä meille hakemus palkkatoiveineen viimeistään 24.5.2024 alla olevalla lomakkeella. 

Voit myös soittaa korjaamopäällikkö Perttu Pulliselle tehtävään liittyen, p. 050-501 2624.

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme: 

Arvokasta yhteispeliä InCarissa – InCar  ja Työntekijätarinat – InCar

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta nykyisissä 43 toimipisteessämme 26 paikkakunnalla Suomessa. Ketjumme kasvaa vuonna 2024 edelleen ja kesän aikana avaamme uudet vauriokorjaamot mm. Keravalle ja Turkuun! 

Jätä hakemus: Työnjohtaja, Mikkeli

Hakuaika alkaa: 25.04.2024 12:00 – Hakuaika päättyy: 24.05.2024 23:59